Híreink

Forgatókönyvírói pályázatot hirdetett a Filmjus
Forgatókönyvírói pályázatot hirdetett a Filmjus

Forgókönyvírók figyelem! 

A FilmJUS Alapítvány pályázatot hirdetett forgatókönyvírásra és/vagy filmelőkészítésre - műfaji megkötöttség nélkül. 

A pályázat beadási határideje 2019. szeptember 11. A pályázati kiírás részletei itt olvashatók. 

Syd Field tanoncok, kaladra fel! 

Ha még nincs meg Neked a teljes sorozat, most csapj le rá - már csak pár darab elérhető! 

 

SZIGETLAKÓ a Szívünk rajta júniusi gyerekkönyve
SZIGETLAKÓ a Szívünk rajta júniusi gyerekkönyve

Farkasházi Réka ajánlásával érkezett a Librin a Szívünk rajta program júniusra választott könyve. Legnagyobb boldogságunkra a választás a Szigetlakóra esett, melyről azt írja:

"Felvillanyozó, nagyon bátor gyerekkönyv. Fontos és kényes témát jár körül nagyon finoman, ugyanakkor rendkívül érzékletesen. Ez az a könyv, aminek minden család könyvespolcán, minden iskola könyvtárában ott kell, hogy legyen. A szerző és az illusztrátor remek alkotópárosának köszönhetően igazán igényes gyerekkönyv született."

Találkozzunk a NőComment napon! Nyerj páros belépőt!
Találkozzunk a NőComment napon! Nyerj páros belépőt!


Örömmel jelentjük, hogy május 9-én velünk is találkozhattok a Mariannaud - NőComment napon! Számos előadó is tiszteletét teszi standunknál, ahol dedikálást is szervezünk - ennek programját hamarosan közzé tesszük.

 

És hogy bővebben mit ígér ez a nap? 

Délelőtt 11:00-től este 19:00 óráig egész napos beszélgetés és élményfolyam. Négy teremben párhuzamos előadások divat, szépségápolás, gasztronómia, család, pszichológia témákban. Az épület előtereiben workshopok, smink, haj, illat és stílus kuckók - és olvasósarok.

Előadók többek között: Ábel Anita, Almásy Csilla, Béres Alexandra, Bíró Botond Boldizsár, Czutor Zoltán, Csiby Ágnes, Csipak Emese, Dobó Kata, Dr. Baracsi Katalin, Dr. Pap Ildikó, Dr. Papócsi-Réthy Katalin, Dr. Pónyai Katinka, Dr. Tausz Katalin, Dr. Valló Ágnes, Ernyey Béla, Föglein András, Frank Patrícia, Frank Róbert, Garami Gábor, Gianni, Gidro Gabriella, Gryllus Dorka, Gusztos Péter, Handl Tamara, Hlatky-Schlichter Hubert, Iglódi-Csató Judit, Kiss Orsolya – Kisó, Kiss Róbert Richárd, Kovács Patrícia, Kozma Rita, Laposa Zsófi, László Nicole, Linczényi Márkó, Liptai Claudia, Mészáros Ádám, Nagy Adrien, Nagy Zsolt, Németh Dorottya, Niszkács Anna, Orvos-Tóth Noémi, Pauli Zoltán, Plitz Zoltán András, Rubint Réka, Sass Dani, Sándor Piroska, Schiffer Miklós, Schobert Norbi, Segal Viktor, Soltó Kriszta, Steiner Kristóf, Szabó Jucus, Szauer Judit, Szilágyi Márta, Szintai-Molnár Péter, Szkiba Zsuzska, Tomán Szabina, Vad-Horváth Zoltán, Vajda Pierre, Yvonne Dederick, Zwack Sándor, Zsidai Roy, Zsidró Tamás, Zsólyomi Norbert.

Esti program
19:30-22:00 – NőComment! talk-show

A nagy sikerű NőComment! egy rendhagyó talk-show-sorozat a legnagyobb hazai sztárok részvételével, amely túlmutat a hagyományos női témákon.
A hölgyek kibeszélik, átbeszélik, megbeszélik. Mindent, mindenkit, olykor egymást sem kímélve. Pont úgy, ahogyan azt bármelyikünk tenné a saját baráti körében. Kötetlenül, tabuk nélkül.
Érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvárhíreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és minket is érdekel. A második felvonásban aztán megérkezik a „férfi”, hogy energiáival még inkább felpörgesse a beszélgetést.

Szereplők: Dobó Kata, Gryllus Dorka, Hernádi Judit, Kiss Orsolya – Kisó, Kovács Patrícia, László Nicole, Liptai Claudia és a férfivendég, Nagy Ervin.
Közreműködik a NőComment! zenekar, Garami Gábor vezetésével.

Jegyárak:
Belépő a napközbeni programokra: 4600.-
Belépő az esti talk-show-ra: 5900.-
Kombinált belépő a napközbeni programokra, valamint az esti talk-show-ra: 8700.-
VIP jegy: kombinált belépő + értékes kényeztető ajándékcsomag: személyre szabott bőrápolási és smink tanácsadás, illatcoaching + pezsgős koccintás az esti talk-show szereplőivel: 25.000.-

Nálunk most megnyerhettek 2 páros belépőt a napközbeni programokra. ugyanis 2019. május 5-e éjfélig a webshopunkban legalább 3.000 Ft értékben  vásárlók között kisorsoljuk ezt a két páros jegyet. Szerezd be az Anyák napi ajándékot nálunk, és nyerd meg a páros belépők egyikét! Ez egy felejthetetlen élmény lesz! 

 

Bárdos András blogot indított... és a mi szerzőnkkel állítja be a mércét
Bárdos András blogot indított... és a mi szerzőnkkel állítja be a mércét

Titeket dícsért már meg a konkurenciátok? Mert velünk ma ez történt... nem sűrűn találkoztam ilyesmivel Magyarországon... 

"Vacak könyvekről nem írok, mert vacak könyvekről minek írni. Egyáltalán: vacak könyveket minek olvasni?
A film, az más ügy, egy jó színész egy krimiben, két poén egy vígjátékban – én már elvagyok, igaz, az csak két óra.
De minek szánnék napokat, heteket egy regényre, két jó mondatért? Hiszen annyi jó könyv van és olyan rövid az élet."

És hogy mi a jó könyv? 

Elkészült a nagysikerű Rendíthetetlen önbizalom hangoskönyv változata!
Elkészült a nagysikerű Rendíthetetlen önbizalom hangoskönyv változata!

Nagy örömünkre szolgál, hogy végre elkészült és szállítható Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom című könyvének hangoskönyv változata. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne kelljen kivárni, amíg a millió napi teendő mellett olvasásra is jut idő, hanem utazás, napozás, futás közben is töltődhessünk. Július 31-ig bevezető áron kapható! 

Hackyourself.hu első könyvajánlója: A csodálatos elme kódja
Hackyourself.hu első könyvajánlója: A csodálatos elme kódja

 

Azt gondolom senkit nem lep meg, ha azt mondom: nagy tisztelője és követője vagyok Vishen Lakhiani-nak, a Mindvalley alapítójának, akit barátomnak nevezhetek. Mindent megtettem azért is, hogy amerikai megjelenése után  pillanatokon belül piacon legyen A csodálatos elme kódja magyarul is, így a magyar kiadás futott be mint az első nemzetközi verzió. De pont ez a közeli barátság és szinte feltétlen egyetértés az akadálya is annak, hogy valahányszor megosztom lelkesedésemet, ne érjen az a vád: elfogult vagyok, ezért ajánlom a könyvet. 

El tudjátok képzelni, mekkora boldogsággal töltött el, amikor a HackYourself egyik alapítója, Kézai András azzal keresett meg, hogy blogjukon könyvajánlót indítanának, és az első a sorban nagy kedvencem lenne. Azt hittem, ezt nem lehet überelni, de ekkor kiderült, hogy azért esett a választás erre a könyvre, mert már a blogjuk nevét is A csodálatos elme kódja ihlette. 

Meg is osztom hát a videójukat (csak katt a képre) - az objektív véleményt - az egyik kedvenc könyvemről, és javaslom: kövessétek őket. Minden elfogultság nélkül mondom: a legjobb úton járnak és a legjobbaktól tanultak! Na meg meg is nyerhetitek náluk a könyvet! 

Irány a meg(f)ingathatatlanság! 

Emőke

Az RTL Klub Fókusz szeme is rajtunk!
Az RTL Klub Fókusz szeme is rajtunk!

"A boldogság tanulható" - mondja az RTL Klub Fókusz című műsora - és Lisa Nicholsszal, Marisa Peerrel és Jeffrey Allennel példálózik. 

 

 

A Forbes magazin, Lisa Nichols és a Wake-UP! Day
A Forbes magazin, Lisa Nichols és a Wake-UP! Day

Álmodtatok arról, hogy egyszer a Forbes magazin is említést tesz arról, amit létrehoztatok? Mi sokszor - de egy évvel ezelőtt még nem láttuk, hogyan jutunk odáig. Kiadónk eseménye, a Wake-UP! Day és nagyszerű szerzőnk, Lisa Nichols nagy sikere azonban  Forbes számára is elég izgalmas volt ahhoz, hogy írjanak róla. Nagyon megtisztelő.

A teljes cikkért kattints a fotóra! 

 

Lisa Nichols a life.hu-nak nyilatkozott
Lisa Nichols a life.hu-nak nyilatkozott

"Annyi pénzem sem volt, hogy a gyerekemnek pelenkát vegyek..." emlékszik vissza Lisa Nichols életének legsötétebb pillanatainak egyikére, ami változtatásra késztette.

Nagyon szegény családból érkezve világra szóló karriert épített, és mára milliók lesik minden szavát, tippjét. Hamarost személyesen is itt lesz, de addig is olvassátok a life.hu-nak adott interjúját.

A Wake-Up! Day-ről írt ma a sajtó
A Wake-Up! Day-ről írt ma a sajtó

Ma több helyen is hírt adott a magyar sajtó arról, hogy hamarost itt életünk eddig legnagyobb eseménye, a Wake-Up! Day!

http://brandtrend.hu/kepes-hir/2017/02/02/hosszu-katinkaek-eloadassal-keszulnek