Termékek Menü

AFFÉR - avagy gondoljuk újra a hűtlenséget

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.490 Ft
3.590 Ft
Kedvezmény: 900 Ft

Megjelent a második, javított kiadás Orvos-Tóth Noémi és Jakobovits Kitti ajánlásával, és e-könyvben is elérhető!

"Talán a hűtlenség témája hívja meg legkönnyebben a fekete-fehér gondolkodást, és a végletekig sarkított ítéleteket. Esther Perel nagyszerű könyve kiránt minket a leegyszerűsítő magyarázatok kínálta kényelmes pozícióból és gondolkodásra, elemzésre késztet. Ha az emberi kapcsolatok pszichológiáját végre beemelnék a kötelezően oktatott tárgyak közé, ez a mű okkal kerülne fel a kötelező olvasmányok listájára.” – Orvos-Tóth Noémi 

„Elsőre merész állításnak tűnhet, hogy a könyvvel újragondolhatjuk a hűtlenséget. Ha ennyien foglalkoztak már vele korábban, ha ennyien átélték valamilyen formában, akkor mi újat tudnánk még mondani róla? És épp ez lesz a könyv lényege. A háromszáz oldalt olvasva az újragondolás mindenkinél másik oldalon következhet be, hiszen annyi nézőpontot, annyi véleményt mutat be, hogy amellett, hogy megtalálhatjuk benne a sajátunkat, garantáltan meg fogjuk ismerni másokét is.”

– Jakobovits Kitti – Könyves Magazin

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Értékelések

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 19.
Volt szerencsém angolul már olvasni ezt a könyvet, és nagyin várom magyarul is! Esther Perel utolérhetetlen - szellemes, okos, és hiteles.

Olvass bele!

Youtube videók