Termékek Menü

AFFÉR - avagy gondoljuk újra a hűtlenséget

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.490 Ft
3.590 Ft
Kedvezmény: 900 Ft

Számos könyv született már arról, hogy mi vezet el egy viszonyig, és legalább annyi arról, hogy hogyan épüljünk fel belőle. De mi történik mialatt benne vagyunk? AFFÉR című könyvében az ikonikus párterapeuta és világhíres szerző, Esther Perel  provokatív pillantást vet erre az univerzálisan tiltott, de univerzálisan gyakorlott tabu témára. 

Hogy miért lépnek félre az emberek - még azok is, akik boldog házasságban élnek? Esther egyedi bepillantást nyújt abba, hogy a személyiségünk és kultúránk hogyan definiálja a szerelemhez, szenvedélyhez és elköteleződéshez való hozzáállásunkat.  E tiltott kapcsolatok sokoldalú megvilágítása révén Perel őszinte, világosan gondolkodó és szórakoztató felfedezőútra invitálja olvasóit a modern házasság és annak különböző variációinak területére. 

Ez a könyv végtelenül intelligens, merész keretet nyújt a szerelem és a vágy intrikáinak megértésére. Ahogy Perel megjegyzi: „A szerelem mocsok – a viszony meg még inkább. De egy – páratlan – ablak is az emberi szív rejtelmeibe.” 

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)
Menny.:db

Értékelések

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 01. 19.
Volt szerencsém angolul már olvasni ezt a könyvet, és nagyin várom magyarul is! Esther Perel utolérhetetlen - szellemes, okos, és hiteles.

Olvass bele!

Youtube videók