AFFÉR - avagy gondoljuk újra a hűtlenséget

4.490 Ft
Menny.:db

Megjelent a második, javított kiadás Orvos-Tóth Noémi és Jakobovits Kitti ajánlásával, és e-könyvben is elérhető!

"Talán a hűtlenség témája hívja meg legkönnyebben a fekete-fehér gondolkodást, és a végletekig sarkított ítéleteket. Esther Perel nagyszerű könyve kiránt minket a leegyszerűsítő magyarázatok kínálta kényelmes pozícióból és gondolkodásra, elemzésre késztet. Ha az emberi kapcsolatok pszichológiáját végre beemelnék a kötelezően oktatott tárgyak közé, ez a mű okkal kerülne fel a kötelező olvasmányok listájára.” – Orvos-Tóth Noémi 

„Elsőre merész állításnak tűnhet, hogy a könyvvel újragondolhatjuk a hűtlenséget. Ha ennyien foglalkoztak már vele korábban, ha ennyien átélték valamilyen formában, akkor mi újat tudnánk még mondani róla? És épp ez lesz a könyv lényege. A háromszáz oldalt olvasva az újragondolás mindenkinél másik oldalon következhet be, hiszen annyi nézőpontot, annyi véleményt mutat be, hogy amellett, hogy megtalálhatjuk benne a sajátunkat, garantáltan meg fogjuk ismerni másokét is.”

– Jakobovits Kitti – Könyves Magazin

1
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Értékelések

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2019. 01. 19.
Volt szerencsém angolul már olvasni ezt a könyvet, és nagyin várom magyarul is! Esther Perel utolérhetetlen - szellemes, okos, és hiteles.

Youtube videók