4.999 Ft
3.999 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Menny.:db

Kevés nehezebb dolog van annál, mint rájönni, hogyan sze­resd jól a társadat az ő kusza emberségében – pedig nem sok minden van, ami ennél fontosabb lenne.

Olyan időket élünk, amikor az individualizmus nagy erőkkel zilálja szét – minden szinten – társadalmunkat. Terrence Real bestselleríró és elismert házassági tanácsadó is nap mint nap látja terápiás praxisában, ahol a katasztró­ fa szélén álló párokkal dolgozik, hogy ez hogyan mérgezi meg az intim kapcsolatokat. A jó hír: melegebb, szorosabb, szenvedélyesebb kapcsolataink lehetnek, ha rendelkezünk a megfelelő eszközökkel.

A Mi című könyvében Real megosztja új, tudományosan alátámasztott tapasztalatait és módszereit, amelyekkel a kap­ csolatodat olyanná alakíthatod át, amely az együttérzésen, az együttműködésen, a közelségen és a valódi kapcsolódáson alapul. Ha te és a párod a „te” és az „én” különálló sarkaiba szorultatok, vagy úgy érzitek, hogy „egyedül éltek együtt”, ez a könyv megmutatja a „mi”­hez visszavezető utat.

„Ha tanácsra van szükségem, Terry Realt hívom fel. A több év- tizedes klinikai tapasztalata, kutatásai és bölcsessége felbecsül- hetetlen értékű pácienseim, kollégáim és barátaim számára. Mi című könyében Terry tanácsai életre kelnek. Ez az a könyv, amelyet mindannyiunknak el kell olvasnunk ahhoz, hogy gyü- mölcsözőbb és bensőségesebb kapcsolatokat alakíthassunk ki.” — Esther Perel párterapeuta, író

Nem értékelt

MI - Hogyan lépjünk túl a Te & Én alapeszméjén egy szeretetteljesebb kapcsolat kiépítéséhez

4.999 Ft
3.999 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Youtube videók

Az oldal tetejére