Termékek Menü

Minden, amit tudni akartál az EX-ről

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.500 Ft
Szerző: H. Belle, M. Fiordaliso
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (1)

"Régen senki nem várta el - sőt a környezet nem is nézte jó szemmel - , hogy az exek a későbbiekben barátok legyenek. Az emberek többsége tiszta lappal lépett tovább. Ma már teljesen más a helyzet..."

 

Menny.:db

Fülszöveg

1969-ben adták ki David Reuben szexológus tabudöntögető könyvét, a Minden, amit tudni akarták a szexről-t. Negyven évvel később a szexről már mindent tudunk, de még mindig gondot okoz: mit tegyünk, ha a szexnek vége, és maradt az ex. Minden, amit tudni akartál az exről segít túlélni a drámát, és megtanít, hogy: - hogyan szerezzük vissza hatalmunkat a destruktív ex felett - ki irányít az exekkel folytatott viszonyban - ha függőségi viszony áll fenn az exszel, hogyan szabaduljunk tőle - hogyan kezeljünk egy szükségszerű kapcsolatot az exszel - hogyan zárjunk le egy kapcsolatot az exszel - hogyan viszonyuljunk társunk exkapcsolatához - praktikus tanácsok az exszel kapcsolatos mindennapi problémákra (beleértve a gyerekeket) - hogyan tanuljuk meg az extől, hogy legközelebb jobban válasszunk Heather Belle és Michelle Fiordaliso pszichoterapeuták és írók. Szakterületük az exhez fűződő kérdések.

Olvasóink írták:

"Szakítófélben levőknek, szerelmi bánatból gyógyulóknak és megrekedt szingliknek kihagyhatatlan! 
Ötletekkel szolgál, segítséget nyújt, miközben érzelmi támaszt is nyújt az olvasónak. Olvasás közben nincs olyan érzése az embernek, hogy: „Na, ezt én nem tudom megcsinálni!” A vesédbe lát, de nem marasztal el a hibáidért, sőt, átlendít a szakítás utáni holtpontokon. 
Személy szerint nekem ez járt a fejemben közben: „Ha ezt hamarabb olvastam volna, kevesebb időt pazarlok el és szegényebb lennék pár negatív élménnyel!”" (StAngela)

"A legjobb barátnő, aki csak az ember mellett lehet egy szakítás után. 
Van ideje, türelme és ötlete, hogy a létező összes kimondott és kimondatlan gondolatainkat átbeszélje velünk, és nagy előny, hogy nem csak bólogat mindenre, hanem bizony néha visszaszól: 
"Hé, figyelj! Ez most ultragáz!"
Értelmes gondolatok, közérthető stílus, nagyon emberi hozzáállás! Nem csak friss szakítások után…" (Gretty)

Eredeti cím Everything you always wanted to know about ex
Megjelenés éve 2011
Oldalszám 264

Értékelések

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 04. 02.
A legjobb barátnő, aki csak az ember mellett lehet egy szakítás után.
Van ideje, türelme és ötlete, hogy a létező összes kimondott és kimondatlan gondolatainkat átbeszélje velünk, és nagy előny, hogy nem csak bólogat mindenre, hanem bizony néha visszaszól: "Hé, figyelj! Ez most ultragáz!"
Értelmes gondolatok, közérthető stílus, nagyon emberi hozzáállás! Nem csak friss szakítások után…