3.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
"Kíváncsi voltam, mi történik, ha megfogadom dr. Covey A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása című könyv tanácsait… vagy hogy Eckhart Tolle útmutatásai alapján (A most hatalma a gyakorlatban) kész leszek-e a gyökeres belső átalakulásra. Vajon megváltozik az életem? Gazdag leszek? Karcsú? Szerelmes? Termékenyebb, kiteljesedett? Én ugyanis borzasztóan vágytam mindarra, amit ezek a könyvek ígértek az olvasóiknak." (Marianne Power) 

SEGÍTSÉG!?

3.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Marianne Power újságíró éveken át gyűjtögette a tökéletes életet ígérő önsegítő kalauzokat, hogy azután szamárfülesre olvasva porosodjanak a könyvespolcán. A nehezebb pillanatokban elővette őket, de sokra nem jutott velük. Egy nap aztán ráébredt, hogy az élet, amit remélt magának, köszönőviszonyban sincs azzal, amit él – ezért úgy döntött, itt az ideje változtatni. 

Marianne tudni akarta, vajon a „tökéletes élet” – adósság, szorongás, másnapos Netflix-maratonok helyett egészséges és vidám hétköznapok és találkozás a kasmírpulóveres álompasival – valóban megvalósítható-e a legnépszerűbb és legelismertebb self-help könyvek segítségével. Megfogadta, hogy egy éven át minden hónapban szentírásként követ egy-egy kötetet, remélve, hogy végül sikerül azzá az emberré válnia, aki mindig is lenni szeretett volna.  

Ám ahogy teltek a hónapok és Marianne élete a feje tetejére állt, új kérdés fogalmazódott meg benne: a self-help ugyan képes megváltoztatni az ember életét, de vajon jó irányban? 

Segítség!? című művében Marianne Power sok humorral, nagy elszántsággal, lefegyverző őszinteséggel és visszafogott bölcsességgel ír a modern nőkkel szembeni elvárásokról, miszerint az élet minden területén helyt kell állniuk, és arról, hogy mivel is jár az, ha az ember megpróbálja megtalálni legjobb önmagát. 

 

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Youtube videók

Az oldal tetejére