SEGÍTSÉG!?

3.490 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
"Kíváncsi voltam, mi történik, ha megfogadom dr. Covey A kiemelkedően eredményes emberek 7 szokása című könyv tanácsait… vagy hogy Eckhart Tolle útmutatásai alapján (A most hatalma a gyakorlatban) kész leszek-e a gyökeres belső átalakulásra. Vajon megváltozik az életem? Gazdag leszek? Karcsú? Szerelmes? Termékenyebb, kiteljesedett? Én ugyanis borzasztóan vágytam mindarra, amit ezek a könyvek ígértek az olvasóiknak." (Marianne Power) 

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Fülszöveg

Marianne Power újságíró éveken át gyűjtögette a tökéletes életet ígérő önsegítő kalauzokat, hogy azután szamárfülesre olvasva porosodjanak a könyvespolcán. A nehezebb pillanatokban elővette őket, de sokra nem jutott velük. Egy nap aztán ráébredt, hogy az élet, amit remélt magának, köszönőviszonyban sincs azzal, amit él – ezért úgy döntött, itt az ideje változtatni. 

Marianne tudni akarta, vajon a „tökéletes élet” – adósság, szorongás, másnapos Netflix-maratonok helyett egészséges és vidám hétköznapok és találkozás a kasmírpulóveres álompasival – valóban megvalósítható-e a legnépszerűbb és legelismertebb self-help könyvek segítségével. Megfogadta, hogy egy éven át minden hónapban szentírásként követ egy-egy kötetet, remélve, hogy végül sikerül azzá az emberré válnia, aki mindig is lenni szeretett volna.  

Ám ahogy teltek a hónapok és Marianne élete a feje tetejére állt, új kérdés fogalmazódott meg benne: a self-help ugyan képes megváltoztatni az ember életét, de vajon jó irányban? 

Segítség!? című művében Marianne Power sok humorral, nagy elszántsággal, lefegyverző őszinteséggel és visszafogott bölcsességgel ír a modern nőkkel szembeni elvárásokról, miszerint az élet minden területén helyt kell állniuk, és arról, hogy mivel is jár az, ha az ember megpróbálja megtalálni legjobb önmagát. 

 

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Írja meg véleményét!

Youtube videók