2.990 Ft
999 Ft
Kedvezmény: 1.991 Ft
Menny.:db
Szerző: Maria Murnane
Elérhetőség: Rendelhető
(4)

"Szóval, az exed elkelt, te meg még mindig a piacon vagy?

Édesem, gondolj magadra úgy, mint egy elit helyen lévő kiemelt ingatlanra, aminek az értéke folyton csak növekszik."

 

Papíron príma

2.990 Ft
999 Ft
Kedvezmény: 1.991 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Waverly Bryson a húszas évei végén járó sikeres fiatal nő, akinek majdnem mindene megvan: álomállás a sportpíár területén, két igazi barátnő, és egy bár, ahol mindenki ismeri. Ami hiányzik viszont: egy jegygyűrű. Miután azonban faképnél hagyják az oltáránál, már nem is hiányzik neki annyira. Nem mellesleg rengeteg dolog köti le szabad vegyértékeit: távol élő kissé problémás papája, új munkahelyi riválisa, és a szűnni nem akaró félelem, hogy az élete nem úgy alakul majd, ahogy ő tervezte…, vagy ahogy kellene. Hogy megőrizze humorérzékét, Waverly édes-keserű, a szingli életet kifigurázó, vicces „Édesem-üzenetek” írogatásába kezd, melyből reményei szerint egy nap talán képeslapsorozat születhet. Amint Waverly visszabotorkál a randik porondjára (kalandorok és farmersortosok kíméljék!), magán- és szakmai élete majdnem összecsattan. A Papíron príma finoman emlékezteti az Olvasót, hogy mindenkinek beeshet egy rosszul sikerült randi (vagy akár egy tucat), és hogy mindannyiunknak szüksége van egy jó barátra, aki megnyugtat: „Édesem, nem vagy egyedül”.

És hogy miért olvasd el? 

Ha Zenkára hallgatsz, azért, mert "könnyed, szórakoztató, Waverly története elfeledteti a szürke hétköznapokat - vagy segít elviselni azokat."

(http://zenkaolvas.blogspot.hu/2012/03/maria-murnane-papiron-prima.html)

Eredeti cím Perfect on Paper
Oldalszám 308
Megjelenés éve 2010

Értékelések

4.50
4 értékelés
5
2
4
2
3
0
2
0
1
0
2015. 10. 31. -
Jól szórakoztam. Bár tartalmazza a szokásos szingli kliséket, nagyon olvasmányos és szerethető könyv.
2015. 10. 29. -
Kellemes kikapcsolódás, aranyos csavarral a végén. Igazi csajos könyv!
2013. 03. 29. -
Könnyed, humoros, szórakoztató. :) Szerintem ennél nem is kellhet több. :)
2012. 09. 19. -
Könnyed, szórakoztató, Waverly története elfeledteti a szürke hétköznapokat- vagy segít elviselni azokat.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:

Zenka szerint a könyvek Femina Ananiila blogja
Szilvamag olvas Gretty szerint a világ Könyvek erdeje
Olvasószoba When Anaria Went to The Bookshop Olvasni jó
Könyvesem Nicosia blogja Ír gulyás és csalamádé
Sajtosroló blogja Annie mindenes blogja  
     

Olvasóink írták:

"Imádtam minden sorát. 
Először azt hiszed, hogy csak egy jó kis kikapcsolódást biztosító könyv, de aztán végiggondolod újra, és meglátod benne azt is, hogy a maga laza módján azért mondanivalója is van: egyfajta továbblépésre inspirál. 
Iszonyúan jól szórakoztam Waverly-n, bár a buszon olvasni kicsit veszélyes volt, mert jókat vigyorogtam magamban, ami hajnal 1/2 7-kor mindenesetre elég gyanús" (Agatha)

"Többet ad ez a könyv, mint első látásra vagy első olvasatra tűnik. Amellett, hogy szórakoztat, utat is mutat és tanítani is próbál. Az "Édesem üzenetek"-et egyszerűen imádtam. 
Azoknak is ajánlom ezt a könyvet, akik egyébként nem bírják a tipikusan csajos irodalmat és a buta liba főhősöket, mert bár első ránézésre úgy tűnik, de Waverly nem az a kifejezetten libuska főhős, még akkor sem, ha folyamatosan csetlik-botlik. " (Shanara)

"Hát ez fantasztikusan tetszett, konkrétan szétröhögtem az agyam. :) Ezeken a borús napokon nem is lehetett volna jobbat választani…" (nicosia25)

"Sokáig kerülgettem, de utólag már bánom. Hatalmasakat nevettem rajta, és nem csak azért, mert felfedezni véltem némi hasonlóságot a balul sikerült randik kapcsán. :) 
Nagyon vicces, nagyon könnyed, nagyon szerethető szingli regény, amiből pont a szingli-szenvedés erőlködöttsége hiányzik… szerencsére!" (Gretty)

Az oldal tetejére