Termékek Menü

önbizalom

2018. 02. 08. 15:10:37

"Önbizalommal teli, boldog gyermek, aki harmóniában él a környezetével." - azt hiszem, nincs szülő, nagyszülő vagy pedagógus, aki nem ilyen gyerekeket szeretne látni maga körül, és ne azt kívánná, hogy csemetéi ebben nőjenek fel. A megvalósításnak számos eszköze van, tárházuk végtelen, éppen ez motiválta Jakab Judit pozitív pszichológust is abban, hogy kezébe vegye a "Neveljünk boldog gyermeket" című könyvünket, és megossza velünk, hogy neki mit jelentett e számunkra fontos könyv. 

2017. 07. 29. 23:26:50

Nagy örömünkre szolgál, hogy végre elkészült és szállítható Marisa Peer: Rendíthetetlen önbizalom című könyvének hangoskönyv változata. Nagyon fontosnak tartjuk, hogy ne kelljen kivárni, amíg a millió napi teendő mellett olvasásra is jut idő, hanem utazás, napozás, futás közben is töltődhessünk. Július 31-ig bevezető áron kapható! 

2017. 07. 21. 18:20:14

Ismerős az a vágy, hogy bárcsak mindazt az időt, amit utazással, sportolással, főzéssel, takarítással, napozással, vagy éppen alvással töltenesz, olvasásra fordíthatnád?Hiszen bármennyire is igyekszel, a könyvhalom az asztalon egyre csak nő... És ha éppen olvasol, a többi teendő miatt van lelkiismeretfurdalásod. Mert ugye a többi feladatot sem végzi el senki helyetted, a nap pedig még mindig csak 24 órából áll. Mondják, hogy az embernek arra van ideje, amire akarja, de szerintem ez cinizmus...