3.990 Ft
3.190 Ft
Kedvezmény: 800 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető

Mit gondolsz, mi egy titkosügynök leghatásosabb fegyvere? Netán a robbanós tolla, a mandzsettájába rejtett mérgező nyilacska, esetleg egy különleges extrákkal felszerelt sportautó? Egyik sem! De akkor mégis mi lehet?

Tudd meg egy volt KGB tiszt tollából - és Oroszország #1 számú bestselleréből!

(1)

KÉMTANODA

3.990 Ft
3.190 Ft
Kedvezmény: 800 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

A legtöbb ember, ha kémekre gondol, különböző, kütyüket -lézertollakat és robbanó öngyújtókat- képzel maga elé, de egy ügynök legfontosabb munkaeszköze az agya! A memória az ügynöki munka elengedhetetlen tartozéka. A lebukás veszélye miatt sokszor semmit nem jegyezhetnek fel, ezért a kémek kénytelenek az agyukra támaszkodni, hogy ott tároljanak, majd onnét hívjanak elő hihetetlen mennyiségű információt tökéletes pontossággal.

Egy hírszerző sokszor csak egyetlen pillantást tud vetni valamilyen klucsfontosságú dokumentumra, legyen az egy számokból és/vagy betűkből álló kód vagy egy térkép, és nem ritkán az élete múlik azon, meg tudja-e jegyezni.
Ezt a képességet azonban senki nem kapja ingyen, éppen ezért az emlékező technikák évezredek óta foglalkoztatják az embereket. Számos módszer létezik arra, hogyan fejleszd a saját emlékezőtehetségedet. A Kémtanoda segítségével olyan szintre emelheted a memóriádat, mint egy hírszerző ügynök. Szélsőséges körülmények között tesztelt készségeket fogsz kifejleszteni, és kihasználhatod teljes agyi kapacitásodat.
 
Van kedved belevágni?
 
 
12-13 éves kortól!

Eredeti cím Spy school
Fordította Illés Róbert
Oldalszám 269
Megjelenés éve 2020

Olvass bele!

Értékelések

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2020. 11. 27. -
Imádjuk ezt a könyvet! Szuper közös program az olvasása a 9 éves Kisfiammal, látványosan formálja a nézeteit a "kötelező tanulással" kapcsolatban!
Köszi!!!
Az oldal tetejére