Termékek Menü

Karen Chance is a Cor Leonis szerzője

Karen Chance is a Cor Leonis szerzője

Egy hosszas tárgyalási folyamat végére ért a Cor Leonis Kiadó.

Örömmel jelenthetjük be, immáron hivatalosan is, hogy Karen Chance és Cassandra Palmer sorozata mától a Cor Leonis kínálatát erősíti!

A következő, Curse the Dawn címre hallgató kötet leghamarabb jövőre kerülhet a boltokba. Érdemes tehát könyvutalványt kérni karácsonyra, mert garantáljuk, hogy lesz mire költeni év elején! ;)

De hogy addig se maradjunk tétlenül, mától szeretettel várjuk a rajongóktól a címötleteket, bannereket, trailereket, és bármit, ami segíthet abban, hogy minél többen megszeressék ezt a sorozatot is.

 

Természetesen a legjobb bannert és trailert ezúttal is könyvvel jutalmazzuk.
 
A leadási határidő: 2013. január 31.
 
A pályaművekben lehetőség szerint szerepeljen, hogy 2013. a Cassandra Palmer sorozat folytatásának éve (vagy valami hasonló, a lényeg, hogy nincs szükség konkrét megjelenési dátum feltüntetésére) és természetesen a Cor Leonis neve és honlap címe, hogy minél többen tudják, hol kell keresni kedvenc sorozatuk folytatását. :)
 
Várjuk a kifejezetten a 4. résszel kapcsolatos munkákat, és a teljes sorozatról szólóakat is. (A spoilerekre vigyázzunk!)
 
A címmel kapcsolatos ötletelés szorgalmi feladat, de nagyon örülnénk, ha a rajongók megosztanák velünk az elképzeléseiket!
Emellett szívesen vennénk, ha megosztanátok velünk a már megjelent részekről szóló, számotokra legkedvesebb értékeléseket, blogbejegyzéseket is.
 
A pályázatokat, ötleteket, véleményeket a marketing@corleonis.hu e-mail címre várjuk.
Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus