hír

2019. 08. 25. 00:00:00
Forgatókönyvírói pályázatot hirdetett a Filmjus

Forgókönyvírók figyelem! 

A FilmJUS Alapítvány pályázatot hirdetett forgatókönyvírásra és/vagy filmelőkészítésre - műfaji megkötöttség nélkül. 

A pályázat beadási határideje 2019. szeptember 11. A pályázati kiírás részletei itt olvashatók. 

Syd Field tanoncok, kaladra fel! 

Ha még nincs meg Neked a teljes sorozat, most csapj le rá - már csak pár darab elérhető! 

 

2019. 06. 01. 00:00:00
SZIGETLAKÓ a Szívünk rajta júniusi gyerekkönyve

Farkasházi Réka ajánlásával érkezett a Librin a Szívünk rajta program júniusra választott könyve. Legnagyobb boldogságunkra a választás a Szigetlakóra esett, melyről azt írja:

"Felvillanyozó, nagyon bátor gyerekkönyv. Fontos és kényes témát jár körül nagyon finoman, ugyanakkor rendkívül érzékletesen. Ez az a könyv, aminek minden család könyvespolcán, minden iskola könyvtárában ott kell, hogy legyen. A szerző és az illusztrátor remek alkotópárosának köszönhetően igazán igényes gyerekkönyv született."

2019. 04. 27. 00:00:00
Találkozzunk a NőComment napon! Nyerj páros belépőt!


Örömmel jelentjük, hogy május 9-én velünk is találkozhattok a Mariannaud - NőComment napon! Számos előadó is tiszteletét teszi standunknál, ahol dedikálást is szervezünk - ennek programját hamarosan közzé tesszük.

 

És hogy bővebben mit ígér ez a nap? 

Délelőtt 11:00-től este 19:00 óráig egész napos beszélgetés és élményfolyam. Négy teremben párhuzamos előadások divat, szépségápolás, gasztronómia, család, pszichológia témákban. Az épület előtereiben workshopok, smink, haj, illat és stílus kuckók - és olvasósarok.

Előadók többek között: Ábel Anita, Almásy Csilla, Béres Alexandra, Bíró Botond Boldizsár, Czutor Zoltán, Csiby Ágnes, Csipak Emese, Dobó Kata, Dr. Baracsi Katalin, Dr. Pap Ildikó, Dr. Papócsi-Réthy Katalin, Dr. Pónyai Katinka, Dr. Tausz Katalin, Dr. Valló Ágnes, Ernyey Béla, Föglein András, Frank Patrícia, Frank Róbert, Garami Gábor, Gianni, Gidro Gabriella, Gryllus Dorka, Gusztos Péter, Handl Tamara, Hlatky-Schlichter Hubert, Iglódi-Csató Judit, Kiss Orsolya – Kisó, Kiss Róbert Richárd, Kovács Patrícia, Kozma Rita, Laposa Zsófi, László Nicole, Linczényi Márkó, Liptai Claudia, Mészáros Ádám, Nagy Adrien, Nagy Zsolt, Németh Dorottya, Niszkács Anna, Orvos-Tóth Noémi, Pauli Zoltán, Plitz Zoltán András, Rubint Réka, Sass Dani, Sándor Piroska, Schiffer Miklós, Schobert Norbi, Segal Viktor, Soltó Kriszta, Steiner Kristóf, Szabó Jucus, Szauer Judit, Szilágyi Márta, Szintai-Molnár Péter, Szkiba Zsuzska, Tomán Szabina, Vad-Horváth Zoltán, Vajda Pierre, Yvonne Dederick, Zwack Sándor, Zsidai Roy, Zsidró Tamás, Zsólyomi Norbert.

Esti program
19:30-22:00 – NőComment! talk-show

A nagy sikerű NőComment! egy rendhagyó talk-show-sorozat a legnagyobb hazai sztárok részvételével, amely túlmutat a hagyományos női témákon.
A hölgyek kibeszélik, átbeszélik, megbeszélik. Mindent, mindenkit, olykor egymást sem kímélve. Pont úgy, ahogyan azt bármelyikünk tenné a saját baráti körében. Kötetlenül, tabuk nélkül.
Érintik az aktuális pletykákat, helyretesznek csúsztatásokat, kibeszélik a nagyvilág bulvárhíreit, megvitatják mindazt, ami kitölti az életüket és minket is érdekel. A második felvonásban aztán megérkezik a „férfi”, hogy energiáival még inkább felpörgesse a beszélgetést.

Szereplők: Dobó Kata, Gryllus Dorka, Hernádi Judit, Kiss Orsolya – Kisó, Kovács Patrícia, László Nicole, Liptai Claudia és a férfivendég, Nagy Ervin.
Közreműködik a NőComment! zenekar, Garami Gábor vezetésével.

Jegyárak:
Belépő a napközbeni programokra: 4600.-
Belépő az esti talk-show-ra: 5900.-
Kombinált belépő a napközbeni programokra, valamint az esti talk-show-ra: 8700.-
VIP jegy: kombinált belépő + értékes kényeztető ajándékcsomag: személyre szabott bőrápolási és smink tanácsadás, illatcoaching + pezsgős koccintás az esti talk-show szereplőivel: 25.000.-

Nálunk most megnyerhettek 2 páros belépőt a napközbeni programokra. ugyanis 2019. május 5-e éjfélig a webshopunkban legalább 3.000 Ft értékben  vásárlók között kisorsoljuk ezt a két páros jegyet. Szerezd be az Anyák napi ajándékot nálunk, és nyerd meg a páros belépők egyikét! Ez egy felejthetetlen élmény lesz! 

 

2018. 12. 18. 00:00:00
A hajnal átka borítószavazás lezárult!

És a befutó ez a verzió lett:

Köszönjük, hogy szavaztatok, nagyon sokat segítettetek! 21-én kihirdetjük, hogy ki nyerte a példányt.

A könyvet 30% kedvezménnye itt tudjátok előrendelni: http://konyvaruhaz.corleonis.hu/hajnalra_varva

2018. 12. 16. 14:06:02
Karen Marie Moning - A hajnal átka újra elérhető!

Minket is kicsit váratlanul ért, hisz hosszú ideje elindítottuk a folyamatot, de épp a legjobbkor jött a hír, hogy még idén (a szerencsésebbek már Karácsony estéjén) a fa alatt láthatjuk Karen Marie Moning Tündérkrónikák sorozatának 3. kötetét, az A hajnalra várva-t! 

Várhatóan december 21-én jön ki a nyomdából, és mindent megteszünk, hogy 24-e előtt személyes átvétellel megszerezhessétek.

A borítóját még megszavazhatjátok a FB-n indított szavazásunkon, ahol egy példányt ki is sorsolunk a szavazók között.

Hajra! 

2017. 10. 12. 22:06:49
Bárdos András blogot indított... és a mi szerzőnkkel állítja be a mércét

Titeket dícsért már meg a konkurenciátok? Mert velünk ma ez történt... nem sűrűn találkoztam ilyesmivel Magyarországon... 

"Vacak könyvekről nem írok, mert vacak könyvekről minek írni. Egyáltalán: vacak könyveket minek olvasni?
A film, az más ügy, egy jó színész egy krimiben, két poén egy vígjátékban – én már elvagyok, igaz, az csak két óra.
De minek szánnék napokat, heteket egy regényre, két jó mondatért? Hiszen annyi jó könyv van és olyan rövid az élet."

És hogy mi a jó könyv? 

2017. 06. 03. 20:32:31
Az RTL Klub Fókusz szeme is rajtunk!

"A boldogság tanulható" - mondja az RTL Klub Fókusz című műsora - és Lisa Nicholsszal, Marisa Peerrel és Jeffrey Allennel példálózik. 

 

 

2017. 02. 02. 22:56:05
Lisa Nichols a life.hu-nak nyilatkozott

"Annyi pénzem sem volt, hogy a gyerekemnek pelenkát vegyek..." emlékszik vissza Lisa Nichols életének legsötétebb pillanatainak egyikére, ami változtatásra késztette.

Nagyon szegény családból érkezve világra szóló karriert épített, és mára milliók lesik minden szavát, tippjét. Hamarost személyesen is itt lesz, de addig is olvassátok a life.hu-nak adott interjúját.

2017. 02. 02. 22:48:44
A Wake-Up! Day-ről írt ma a sajtó

Ma több helyen is hírt adott a magyar sajtó arról, hogy hamarost itt életünk eddig legnagyobb eseménye, a Wake-Up! Day!

http://brandtrend.hu/kepes-hir/2017/02/02/hosszu-katinkaek-eloadassal-keszulnek

2016. 05. 06. 00:00:00
JUNOT DÍAZ HÉT INDUL!

Játsszunk egy kicsit!

Junot Díaz a kedvencem. Mindig is az volt és az is marad... Csak ő tud úgy ími, hogy miközben mélyen megérint és fájdalmat okoz, abszurd módon nevetnem kell közben... Nagyon büszke vagyok, hogy a harmadik, és egyben eddig létező összes könyvét megoszthattam a magyar olvasótáborral. Hétfőtől már a boltokban a FULLADÁS is.