A csodálatos elme kódja

3.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Vishen Lakhiani
Elérhetőség: Rendelhető
7

Ne kövesd a konvenciókat – A csodálatos elme kódja megtanít, hogyan érj el sikereket a saját feltételrendszered szerint. Tanulj meg úgy gondolkodni, mint korunk legkreatívabb elméi – megkérdőjelezni, górcső alá venni a szeretetről, spiritualitásról, munkáról, boldogságról és a dolgok értelméről való elképzeléseidet – és új szabályokat alkotni a régiek helyett. 

ÚJDONSÁG: a könyv E-KÖNYV formájában is elérhető a következő platformokon: Apple Books (iTunes)Barnes & NobleEkonyv.huBookline.huLira.huGoogle Play BooksLibri.hudibook.huTolino and German networke-letoltesScribdGardners.comciando.comoverdrive.com24symbols.comBookmate.comPerlegobibliotheca.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Fülszöveg

Függetlenül attól, honnan indulsz, rendkívüli életet építhetsz és nyomot hagyhatsz az univerzumban. Ebből a könyvből megtanulhatod, hogyan görbítsd meg a valóságot, kérdőjelezd meg az ökörszabályokat, lépj túl a kultúrideológián, írd át a valóságról alkotott modelljeidet, találd meg az utad, tervezd meg a tudatodat, élj harmomániában, félelemmentesen, légy meg(f)ingathatatlan és mozdítsd előre az emberiséget.

Készen állsz?

Eredeti cím The Code of the Extraordinary Mind
Fordította Gether Dénes
Oldalszám 328
Megjelenés éve 2016

Értékelések

5.00
7 értékelés
(7)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2019. 01. 18.
Hasznos olvasnivaló, mindenkinek csak ajánlani tudom, aki érdeklődik az elme fejlesztés és spiritualitás iránt.
|
2019. 01. 16.
Végre friss, önálló gondolatok, nem innen-onnan másolt tucat ötletek. Ajánlom mindenkinek aki szeretne változni és változtatni az életén.
|
2019. 01. 12.
A szokásos önfejlesztő könyvekhez képest sokkal megfoghatóbb és használhatóbb. Ajánlom mindenkinek :D
|
2019. 01. 11.
Nagyon sokat tanultam ebből a csodálatos könyvből. Köszönöm!
|
2019. 01. 09.
Életem eddigi legjobb önfejlesztő könyve, egy fantasztikus utazás, ami az életem több területén megváltoztatta a gondolkodásomat.
|
2019. 01. 03.
Gyakorlati, használható könyv. Egyszerűen megfogalmazva, és könnyen érthető nyelvezetben íródott. Hasznos, és ajánlott, mindenkinek, aki előre szeretne lépni.
|
2017. 08. 03.
Hihetetlen mennyire jó ez a könyv! Csak fejlődni lehet és tanulni belőle. Egy élmény!!!

Youtube videók