5.490 Ft
4.390 Ft
Kedvezmény: 1.100 Ft
Menny.:db
Szerző: Marisa Peer
Elérhetőség: Rendelhető
(2)

Az önértékelés mélyen befolyásolja, hogy mit vagyunk képesek elérni az életben és mennyire vagyunk boldogok. Marisa Peer bevált programja minden erőfeszítés nélkül képessé tesz arra, hogy a legtöbbet hozd ki magadból és bizakodva nézz a jövőbe. Megkapó hipnotikus nyelvezete és hatékony módszerei segítségével már azzal is megváltoznak a negatív gondolkodásminták, ha pusztán elolvasod a könyvet. Olyan rögeszmék és rossz szokások fognak megtörni, amiről nem is tudtad, hogy visszafogtak.

Letölthető ajándék meditáció melléklettel. Marisa Peer magyar hangja Háver-Varga Mariann. A meditáció INNEN tölthető le.

HA NEM TALÁLJA, VAGY NEM TUDJA LETÖLTENI A MEDITÁCIÓT, KÜLDJÖN EGY E-MAILT A CORLEONIS@CORLEONIS E-MAIL CÍMRE

 

Rendíthetetlen önbizalom

5.490 Ft
4.390 Ft
Kedvezmény: 1.100 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

A magabiztosság nem csak abból áll, hogy társaságban közvetlenek vagyunk.

Szokásos megnyerő stílusával Marisa könyve a saját igényeidnek megfelelő, személyre szabott módszereket mutat be a magabiztosság megteremtéséhez. Más könyvektől eltérően nem csak tartós, megingathatatlan magabiztosságot nyújt, de az önszeretetre is hangsúlyt helyez, mert ennek hiányában az önbizalom elérhetetlen.

Marisa programja erőfeszítés nélkül számol fel mindenfajta önértékelési gondot, hogy meg tudd valósítani önmagad és learasd a magabiztos élet gyümölcsét.

Még mindig küzdesz azért, hogy minden körülmények között magabiztos maradj?

Eredeti cím Ultimate Confidence
Fordította Unger Imola
Oldalszám 242
Megjelenés éve 2016

Értékelések

5.00
2 értékelés
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0
2019. 03. 28. -
Azt gondoltam, nekem nincs szükségem erre a könyvre...tévedtem! Rongyosra olvastam és rendszeresen visszatérek egy-egy részéhez, ha elakadok az önismereti utamon. Sokat tanultam belőle, és hálás vagyok érte. Alapmű.
2017. 07. 31. -
Fantasztikus könyv :) Tényleg...nem szeretek nagy szavakat használni, de nagyon-nagyon sokat köszönhetek ennek a könyvnek. Ajánlom mindenkinek, olvassátok el

Youtube videók

Az oldal tetejére