JólLét MOST

3.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Lisa Nichols
Elérhetőség: Rendelhető
1

A New York Times nagy sikerű szerzője, az egyéni sors- és személyiségformálás nagymestere,  valamint több televíziós műsor életvezetési tanácsadója, Lisa Nichols most mindenkit  végigkalauzol nélkülözéstől a testi-lelki bőség áldásáig vezető útján. Olyan lépéseket tár fel  előttünk, melyeket mind megtehetünk, hogy kiteljesedjünk hivatásunk gyakorlásában,  kapcsolatainkban, önértékelésünk vagy épp a pénzügyek terén – miközben olyan példát  teremtünk, melyet mások is követhetnek. 

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Fülszöveg

Húsz évvel ezelőtt Lisa Nichols segélyen élő, egyik kilátástalan munkából a másikba vetődő,  gyermekét egyedül nevelő anya volt. Miután azonban elszánta magát arra, hogy kitörjön az  önpusztító gondolatok, a negatív hozzáállás és a rossz szokások béklyójából, mindent feltett  arra, hogy változtasson életén. Ma pontosan azt az életet éli, melyet egykor megálmodott. 

JóLét Most című könyvében a sorsfordító átalakulások egyik legnagyobb szakértőjeként  megosztja titkait olvasóival, hogy bárki gazdaggá tehesse saját életét – a szó minden  értelmében. Nichols négy fő területet határoz meg, melynek kézben tartása a teljes jóléttel  örvendeztethet meg minket. A 4K, azaz a Kiteljesedés, a Kapcsolatépítés, a Kötődés és a  Kiugrás alkotja azt a szilárd alapot, melyre a maga tökéletességében megélt életünket  építhetjük. A JóLét Most számos provokatív történetet, végrehajtható akciótervet és a  való életből vett esettanulmányt tartalmaz, melyek rávilágítanak, mit kell tennünk a  mindennapok során, hogy magunkhoz vonzzuk a bőséget. Miként cselekedjünk úgy, mintha  mindig is teljes és gazdag életet éltünk volna? Hogyan tárjuk ki kapunkat a jó áldással kísért  létezés előtt, legyen szó a munka világáról, a kapcsolatainkról, a pénzügyeinkről vagy arról  ahogy saját magunkra tekintünk. 

Eredeti cím Abundance Now
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 320
Fordította Bertalan György

Értékelések

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2016. 05. 10.
Én angolul olvastam a könyvet, és örömmel látom, hogy magyarul is megjelenik! Sokaknak hasznára lesz Lisa Nichols szívszorító, ugyanakor felemelő története.

Youtube videók