Termékek Menü

Az öngyógyítás teljes rendszere

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.990 Ft
2.390 Ft
Kedvezmény: 600 Ft
Szerző: Dr. Stephen T. Chang
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: 4 / 5 csillag! (1)

Az éltető tao jótékony hatását már hatezer éve ismerik és elismerik. Hitvallásukból "A test minden részével élni kell"- kiindulva hozták létre a régi taoisták a revitalizáció (új életre keltés) taoját, vagyis a gondolat, a lélegzés és a mozgás új filozófiáját és módszerét. Ezek a gyógyhatású gyakorlatok serkentik a szervezet valamennyi funkciójának működését.

Menny.:db

Fülszöveg

 A revitalizálás taója olyan rendszer, amelynek alapja a különböző szellemi és fizikai gyakorlatok összessége. Ezek gyógyhatású gyakorlatok, melyek képesek belső szerveinket energiával ellátni. A könyvben leírt gyakorlatok elsajátításával megelőzhetjük a betegségeket, meggyógyulhatunk, visszafordíthatjuk az öregedés folyamatát. Ha megtanuljuk a belső taoista gyakorlatok elvégzésének módját, azt is megtanuljuk, hogyan gazdálkodjunk megfelelően az élethez szükséges rengeteg energiával. Ezt az energiát aztán fel tudjuk használni arra, hogy testben és lélekben egészségesek maradjunk.

Eredeti cím The Complete System of Self-healing
Oldalszám 236
Megjelenés éve 2011

Értékelések

4.00
1 értékelés
5
(0)
4
(1)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 4 / 5 csillag!
2012. 09. 19.
A cím alapján azt hinné az ember, hogy az egész csak mese, aztán belelapoz a könyvbe, és rájön, hogy tudomány, egy másik kultúra hitvallása az egészséges életmódról, ami akár még nálunk is felhasználható. Sőt.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:
Zenka szerint a könyvek