2.980 Ft
Menny.:db
Szerző: Karen Marie Moning
Elérhetőség: Utolsó 4 db raktáron
(11)

A fantasztikus Tündérkrónikák 2. része


Még csak néhány hét telt el azóta, hogy a sorozatunk első kötetéből megismert MacKayla Lane repülőgépe földet ért Dublinban, és az ír fővárosban máris fenekestül felfordult a világ. Macet attól fogva a bosszú élteti...

Álom és valóság

2.980 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Még csak néhány hét telt el azóta, hogy a sorozatunk első kötetéből megismert MacKayla Lane repülőgépe földet ért Dublinban, és az ír fővárosban máris fenekestül felfordult a világ. Mac erre alighanem csak annyit mondana: na és, az övé is felfordult, abban a pillanatban, amikor értesítették róla, hogy Írországban tanuló nővérének brutálisan megcsonkított holttestét megtalálták egy szeméttel borított sikátorban, Dublin északi részén.

Macet attól fogva a bosszú élteti. Pártfogója, a titokzatos Jericho Barrons segíti őt abban, hogy az ősi tündérvilágba vezető misztikus nyomokat követve, eljusson Alina gyilkosáig. A nyomozás során megismeri a város ódon falai között nyüzsgő ijesztő árnyfigurákat, szörnyeket, gengsztereket és gonosz tündéreket, megtanul káromkodni, lopni, hazudni és ölni. Egyetlen rövid hónap alatt sikerül a város minden mágikus erővel bíró lényének a tyúkszemére lépnie. Egyre több veszély leselkedik rá, de szerencséjére Barrons mindig kéznél van, hogy kimentse ellenségei karmaiból.

Csak egy kivétel van: V'lane, a halált hozó szextündér, aki olyan intenzív szexuális vágyat kelt Macben, hogy a puszta látására a lány vetkőzni kezd. És V'lane többnyire váratlanul tűnik fel Mac közelében. Ahogy most is. A lány elgyengült térddel rogyott le a homokba. El akarta fordítani a tekintetét, de a szeme nem engedelmeskedett. Karnyújtásnyi távolságra voltak tőle a tündérherceg tökéletes testrészei, amelyeket magában akart érezni, hogy csillapítsák szörnyű, embertelen vágyát. Ökölbe szorította a kezét, hogy könnyebb legyen ellenállnia. A tündérherceg ezen csak nevetett, mire ő lehunyta a szemét, és lefeküdt a puha, simogató fehér homokba. Nem kellett mást tennie, mint az előtte álló Maestróra bíznia a testét, aki úgy játszik rajta, ahogy senki más; simogatása elképzelhetetlen crescendo; olyan húrokat penget, amelyeket korábban még senki, és többé nem is fog.
Egy meztelen tündérherceg láttán minden más férfi örökre háttérbe szorul.

Vajon hol lehet most Barrons? Képes-e mégis legyőzni a veszedelmes szextündér vonzerejét és mesterkedését, s megmenteni a lányt a halálos ölelésből?

Eredeti cím Darkfever
Kiadó Kelly
Fordította Laskay Ildikó
Oldalszám 304
Megjelenés éve 2010

Értékelések

4.73
11 értékelés
5
9
4
1
3
1
2
0
1
0
2015. 12. 15. -
Ez az egyik olyan sorozat aminél nem számítottam arra, hogy tetszeni fog. E/1-et nem szeretem, könyv hangulata is olyan ami eddig nem állt hozzám közel. Első két kötet borítója és a sok pozitív vélemény viszont meggyőzött és elkezdtem olvasni. Világ hamar magába szippantott, történet is megfogott. Izgalmas, misztikus és nagyon rejtélyes. Azt sem bántam, hogy az első részben nem volt szerelmi szál. 2. kötet sem okozott csalódást, még jobbnak is találtam az első résznél.
2015. 11. 20. -
Nagyszerű folytatása az első kötetnek, annak idején én egyszerre vettem meg az első kötettel és azóta sem bántam meg, teljesen beszippantott.
2015. 11. 02. -
Mac megtanul harcolni a tündérek ellen. Az a csinos, hosszú szőke hajú amerikai lány, aki imád rózsaszínt hordani most rá se lehet ismerni: a haját levágta é befestette feketére, és ruhatárát is lecserélte. A második rész mg több izgalommal és rejtéllyel van megfűszerezve. Kár lenne bárkinek kihagyni. A lány vajon meddig bír ellenállni V'lanenek a gyönyörű tündérnek?
2015. 10. 30. -
Határozottan jobb lett, mint az első rész. Mac lényegesen kevesebbet nyafog (bár még mindig túl sok megjegyzést tesz a harc közben letört körmeire), Barrons továbbra is titokzatos (és bevallom, ha sokáig ilyen marad, elvesztem az érdeklődést a titkai iránt, azért van egy határa a titkolózásnak is, legalább morzsákat hintene néha oda a kíváncsi oldalamnak). A történet bonyolódik, új szereplők is feltűnnek, a régiek közül is kihullik pár.

Kifejezetten szimpatikus, hogy a részek egymás után következnek (ahol a második rész véget ér, pontosan ugyanott és ugyanabban a pillanatban folytatódik a harmadik rész, nincs semmilyen ugrás az időben).
2015. 10. 29. -
Egyre jobb és jobb, több akció, a szereplők is még jobban kezdenek a szívedhez nőni. Igazából ebben a részben sem sejtheted mi fog történni, mert Moning biztosan az ellenkezőjét írja, mint amire gondolsz.
2015. 10. 29. -
Azért kap csak 4-est mert nekem néhol túl sok volt az erotika benne, a történet szuper, a főhősnőt imádom, Barronsról jó lenne, ha kiderülne már, hogy kicsoda micsoda. Alig várom a folytatást, remélhetőleg heteken belül megszerzem. Néhol kicsit sokáig húzza az írónő a dolgokat, de olyan váratlan események következnek utána, hogy csak lestem, nem gondoltam, hogy a szellem a vámpír. Összességében tetszett, alig bírtam letenni.
2015. 10. 29. -
Már első olvasáskor is imádtam, de a második sokkal-sokkal jobb. Tudom, hogy melyik szereplő mit miért mond és bizony Barrons-ön is egyre gyakrabban látni, hogy szerelmes Mac-be :)
2015. 10. 28. -
Barrons még jobban kiforrt, Mac barbárkodik. A helyzetek még mindig lehetetlenek.
Vicces, szórakoztató, magával ragadó, eszméletlen, változatos, akciódús… és még sorolhatnám,de inkább melegen ajánlom, hogy olvassátok!
Ez egy 5 pontos csontnélküli könyv :D
2015. 10. 28. -
A rejtélyek száma egyre nő, a világ elképesztően komplex és titokzatos, a karakterek kidolgozottak, szerethetőek. Tökéletes folytatás.
2012. 09. 19. -
Néha szokásom szembemenni az átlag véleményével. Míg mások itt kezdtek barátkozni a hősnővel és érezték meg a sorozat vonzerejét, addig én ezt a kötetet az első mellé helyezném, tehát ugyanolyan jó volt.
2012. 09. 19. -
Az első résznél talán egy morzsányival jobb, amint a végére érsz rajongó leszel.
Az oldal tetejére