4.990 Ft
3.990 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető

 Vonz a divat, de egy külön világnak tűnik, ahová lehetetlen bejutni? 

Tudod, mi az igazság? A távolság, amit önmagad és a divat világa között érzel, csak a fejedben létezik. Valójában számtalan lehetőség van, amit megragadhatsz!

Nem értékelt

Mondd el a divat nyelvén

4.990 Ft
3.990 Ft
Kedvezmény: 1.000 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Kívülről nézve a divat egy külön világnak tűnik, nem igaz? Egy túl tökéletes és túl teljes világnak, ahová lehetetlen bejutni.

Elvégre a divat tele van hihetetlenül tehetséges emberekkel, akik hihetetlen dolgokat hoznak létre: a tervezők elképesztő ruhákat álmodnak meg, a fényképészek és a stylistok pedig fantasztikus fotókat készítenek a csillogó magazinok számára. Minden megvan. Ugyan mit tudnál ehhez hozzátenni?

De tudod, mi az igazság? A távolság, amit önmagad és a divat világa között érzel, csak a fejedben létezik. Valójában számtalan lehetőség van, amit megragadhatsz – és sok hozzád hasonló meg is ragadja őket.

Íróként rengeteg híres divattervezővel, fényképésszel, stylisttal és modellel beszélgettem, akik azt mondták, hogy gyerekként félelmetesnek találták a divat világát. Most már imádják. Hogyan küzdötték le a félelmüket? Elhitték magukról, hogy tudnak olyat mondani, ami érdekelheti a világot.

Ha úgy érzed, hív a divat, ne tiltakozz ellene! Minél jobban beleásod magad, annál többet fogsz megtudni róla. Vágjunk bele!

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Az oldal tetejére