Termékek Menü

Mondd el a divat nyelvén

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
Elérhetőség: Előrendelhető

Kívülről nézve a divat egy külön világnak tűnik, nem igaz? Egy túl tökéletes és túl teljes világnak, ahová lehetetlen bejutni.

Elvégre a divat tele van hihetetlenül tehetséges emberekkel, akik hihetetlen dolgokat hoznak létre: a tervezők elképesztő ruhákat álmodnak meg, a fényképészek és a stylistok pedig fantasztikus fotókat készítenek a csillogó magazinok számára. Minden megvan. Ugyan mit tudnál ehhez hozzátenni?

De tudod, mi az igazság? A távolság, amit önmagad és a divat világa között érzel, csak a fejedben létezik. Valójában számtalan lehetőség van, amit megragadhatsz – és sok hozzád hasonló meg is ragadja őket.

Íróként rengeteg híres divattervezővel, fényképésszel, stylisttal és modellel beszélgettem, akik azt mondták, hogy gyerekként félelmetesnek találták a divat világát. Most már imádják. Hogyan küzdötték le a félelmüket? Elhitték magukról, hogy tudnak olyat mondani, ami érdekelheti a világot.

Ha úgy érzed, hív a divat, ne tiltakozz ellene! Minél jobban beleásod magad, annál többet fogsz megtudni róla. Vágjunk bele!

Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Írja meg véleményét!