4.450 Ft
2.225 Ft
Kedvezmény: 2.225 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt
Hollywood sztárasztrológusának "2024-es év asztrológiája" című könyve izgalmas és informatív, amely részletesen elemzi az asztrológiai tranzitokat és hatásokat, amelyek a 2024-es éven ránk várnak. Gahl Sasson könyve ideális választás mindazoknak, akik kíváncsiak a jövőjükkel kapcsolatos asztrológiai előrejelzésekre, és szeretnének tájékozottak lenni a kihívásokról és lehetőségekről, amelyek az életükben várhatók az év során.

A 2024-es év asztrológiája

4.450 Ft
2.225 Ft
Kedvezmény: 2.225 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Készülj fel és tervezd meg a következő 12 hónapot a Kozmikus Navigátor, Gahl E. Sasson alapvető asztrológiai útmutatójával 

A 2024-es év egy égi utazás, amelyet alapvetően befolyásolnak különböző bolygóközi hatások. Te vagy életed sorsának kapitánya, te állsz a kormányrúdnál, ez a könyv a kozmikus társad, a GPS-ed.

Ez az asztrológiai útmutató a csillagok bölcsességét ötvözi a kabbalával, a tarot-val, a numerológiával, a történelemmel és a mitológiával. A pilóta kézikönyveként szolgál, segít navigálni az előttünk álló viharos úton. A horizont első állomása az egyes hónapok fontos dátumainak átfogó listája - az összes csillagjegyre vonatkozóan -, és a legjobb tippek arra, hogy kormányozz közöttük. A második rész a 2024-es év főbb asztrológiai trendjeit, míg a harmadik rész az év küldetését, valamint az egyes jegyekre jellemző eszközöket ismerteti. Célja, hogy 2024-et, a Sárkány évét dicsőséges évvé tegye.

Az egyes jegyekre vonatkozó előrejelzések és jóslatok tartalmazzák a pénzügyek, a szerelem, az egészség és a táplálkozás szempontjából kedvező dátumokat, a 2024 numerológiáját, a Plútó Vízöntőbe való átvonulásának - ami a francia forradalom óta először fordul elő - jelentőségét, a Merkúr és a Mars retrográdját, valamint azt, hogyan hozzuk ki a legtöbbet az eklipszisek erejéből. Emellett a könyv megjelöli a legjobb időpontokat, amikor elkezdhetünk dolgozni az újévi fogadalmainkon, valamint a sikeres megvalósításukhoz szükséges technikákat.

Ez az útikalauz arra szolgál, hogy segítsen átvenned az irányítást sorsod felett. Ne sorsod áldozata legyél, hanem magabiztos pilóta, és prosperálj az előttünk álló évben.

Gahl E. Sasson világhírű asztrológus és szónok. A kabbaláról szóló könyve Őszentsége a 14. Dalai Láma ajánlását is kiérdemelte. Nyolc asztrológiáról szóló könyvét "a lélek GPS-ének" nevezték el, és számos nyelvre lefordították. Gahl tudományos munkákat publikált a mitológiáról és a történetmesélésről, és világszerte szemináriumokat és workshopokat tart asztrológiáról, kabbaláról, mitológiáról, kapcsolatokról, történetmesélésről és szimbolizmusról. Jelenleg Los Angelesben él. 

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Az oldal tetejére