Termékek Menü

Kapcsolódás

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
3.190 Ft
Kedvezmény: 800 Ft
Szerző: Liz Greene
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Liz Greene a modern pszichológiai asztrológia egyik legnagyobb hatású alakja, a kötet pedig, amelyet az Olvasó a kezében tart, túlzás nélkül tekinthető a műfaj huszadik századi klasszikusának. A Kapcsolódás-ban a szerző a személyes kapcsolatok (elsősorban az intim, szerelmi kapcsolatok) vonatkozásában, imponálóan széles perspektívával, ugyanakkor konkrét ábrafejtésekkel, esettanulmányokkal is illusztrálva tekinti át mindazt, amit korunk asztrológiája az emberi lélekről állíthat. 

Menny.:db

Fülszöveg

A Kapcsolódás nemcsak azok számára nélkülözhetetlen olvasmány, akik az emberi viszonylatok rejtelmeit a magas szintű, pszichológiailag orientált asztrológia szimbólumrendszerén keresztül kívánják értelmezni: a magyar nyelvű olvasó számára mindeddig ismeretlen következetességgel végzi el az asztrológia alapvető meglátásainak és C. G. Jung pszichológiájának „összeolvasását” is. Olyan megkerülhetetlen jungi fogalmakon keresztül, mint az archetípus, a pszichológiai típusok, az árnyék, az anima, az animus, vagy éppen a kollektív tudattalan, Greene lenyűgöző eleganciával és tárgyismerettel mutatja be, hogy Jung emberképe és az asztrológiai ábra útmutatásai miképpen értelmezik, gazdagítják és egészítik ki egymást. A Kapcsolódás így nemcsak személyes kapcsolataink asztrológiájának megvilágító erejű összegzése, de egyben főhajtás is a lélektan svájci géniusza előtt. A „jungiánus asztrológia” összegző igényű kézikönyve. 

„Ha csak egy asztrológiai témájú könyvet akar elolvasni ebben az évben, válassza Liz Greene Kapcsolódás-át…de ha egész évben csak egy könyvet akar olvasni, a Kapcsolódás akkor is kiváló választás.” Horoscope Magazine

Eredeti cím An Astrological Guide To Living With Others On A Small Planet
Fordította Ibolya Tamás
Oldalszám 334
Megjelenés éve 2014

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Írja meg véleményét!