3.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Liz Greene
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt

Liz Greene a modern pszichológiai asztrológia egyik legnagyobb hatású alakja, a kötet pedig, amelyet az Olvasó a kezében tart, túlzás nélkül tekinthető a műfaj huszadik századi klasszikusának. A Kapcsolódás-ban a szerző a személyes kapcsolatok (elsősorban az intim, szerelmi kapcsolatok) vonatkozásában, imponálóan széles perspektívával, ugyanakkor konkrét ábrafejtésekkel, esettanulmányokkal is illusztrálva tekinti át mindazt, amit korunk asztrológiája az emberi lélekről állíthat. 

Kapcsolódás

3.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

A Kapcsolódás nemcsak azok számára nélkülözhetetlen olvasmány, akik az emberi viszonylatok rejtelmeit a magas szintű, pszichológiailag orientált asztrológia szimbólumrendszerén keresztül kívánják értelmezni: a magyar nyelvű olvasó számára mindeddig ismeretlen következetességgel végzi el az asztrológia alapvető meglátásainak és C. G. Jung pszichológiájának „összeolvasását” is. Olyan megkerülhetetlen jungi fogalmakon keresztül, mint az archetípus, a pszichológiai típusok, az árnyék, az anima, az animus, vagy éppen a kollektív tudattalan, Greene lenyűgöző eleganciával és tárgyismerettel mutatja be, hogy Jung emberképe és az asztrológiai ábra útmutatásai miképpen értelmezik, gazdagítják és egészítik ki egymást. A Kapcsolódás így nemcsak személyes kapcsolataink asztrológiájának megvilágító erejű összegzése, de egyben főhajtás is a lélektan svájci géniusza előtt. A „jungiánus asztrológia” összegző igényű kézikönyve. 

„Ha csak egy asztrológiai témájú könyvet akar elolvasni ebben az évben, válassza Liz Greene Kapcsolódás-át…de ha egész évben csak egy könyvet akar olvasni, a Kapcsolódás akkor is kiváló választás.” Horoscope Magazine

Eredeti cím An Astrological Guide To Living With Others On A Small Planet
Fordította Ibolya Tamás
Oldalszám 334
Megjelenés éve 2014

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Az oldal tetejére