3.990 Ft
3.190 Ft
Kedvezmény: 800 Ft
Menny.:db
Szerző: Lisa Nichols
Elérhetőség: Rendelhető
(1)

A New York Times nagy sikerű szerzője, az egyéni sors- és személyiségformálás nagymestere,  valamint több televíziós műsor életvezetési tanácsadója, Lisa Nichols most mindenkit  végigkalauzol nélkülözéstől a testi-lelki bőség áldásáig vezető útján. Olyan lépéseket tár fel  előttünk, melyeket mind megtehetünk, hogy kiteljesedjünk hivatásunk gyakorlásában,  kapcsolatainkban, önértékelésünk vagy épp a pénzügyek terén – miközben olyan példát  teremtünk, melyet mások is követhetnek. 

JólLét MOST

3.990 Ft
3.190 Ft
Kedvezmény: 800 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Húsz évvel ezelőtt Lisa Nichols segélyen élő, egyik kilátástalan munkából a másikba vetődő,  gyermekét egyedül nevelő anya volt. Miután azonban elszánta magát arra, hogy kitörjön az  önpusztító gondolatok, a negatív hozzáállás és a rossz szokások béklyójából, mindent feltett  arra, hogy változtasson életén. Ma pontosan azt az életet éli, melyet egykor megálmodott. 

JóLét Most című könyvében a sorsfordító átalakulások egyik legnagyobb szakértőjeként  megosztja titkait olvasóival, hogy bárki gazdaggá tehesse saját életét – a szó minden  értelmében. Nichols négy fő területet határoz meg, melynek kézben tartása a teljes jóléttel  örvendeztethet meg minket. A 4K, azaz a Kiteljesedés, a Kapcsolatépítés, a Kötődés és a  Kiugrás alkotja azt a szilárd alapot, melyre a maga tökéletességében megélt életünket  építhetjük. A JóLét Most számos provokatív történetet, végrehajtható akciótervet és a  való életből vett esettanulmányt tartalmaz, melyek rávilágítanak, mit kell tennünk a  mindennapok során, hogy magunkhoz vonzzuk a bőséget. Miként cselekedjünk úgy, mintha  mindig is teljes és gazdag életet éltünk volna? Hogyan tárjuk ki kapunkat a jó áldással kísért  létezés előtt, legyen szó a munka világáról, a kapcsolatainkról, a pénzügyeinkről vagy arról  ahogy saját magunkra tekintünk. 

Eredeti cím Abundance Now
Megjelenés éve 2016
Oldalszám 320
Fordította Bertalan György

Értékelések

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2016. 05. 10. -
Én angolul olvastam a könyvet, és örömmel látom, hogy magyarul is megjelenik! Sokaknak hasznára lesz Lisa Nichols szívszorító, ugyanakor felemelő története.

Youtube videók

Az oldal tetejére