Papíron príma

2.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Maria Murnane
Elérhetőség: Rendelhető
4

"Szóval, az exed elkelt, te meg még mindig a piacon vagy?

Édesem, gondolj magadra úgy, mint egy elit helyen lévő kiemelt ingatlanra, aminek az értéke folyton csak növekszik."

 

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Fülszöveg

Waverly Bryson a húszas évei végén járó sikeres fiatal nő, akinek majdnem mindene megvan: álomállás a sportpíár területén, két igazi barátnő, és egy bár, ahol mindenki ismeri. Ami hiányzik viszont: egy jegygyűrű. Miután azonban faképnél hagyják az oltáránál, már nem is hiányzik neki annyira. Nem mellesleg rengeteg dolog köti le szabad vegyértékeit: távol élő kissé problémás papája, új munkahelyi riválisa, és a szűnni nem akaró félelem, hogy az élete nem úgy alakul majd, ahogy ő tervezte…, vagy ahogy kellene. Hogy megőrizze humorérzékét, Waverly édes-keserű, a szingli életet kifigurázó, vicces „Édesem-üzenetek” írogatásába kezd, melyből reményei szerint egy nap talán képeslapsorozat születhet. Amint Waverly visszabotorkál a randik porondjára (kalandorok és farmersortosok kíméljék!), magán- és szakmai élete majdnem összecsattan. A Papíron príma finoman emlékezteti az Olvasót, hogy mindenkinek beeshet egy rosszul sikerült randi (vagy akár egy tucat), és hogy mindannyiunknak szüksége van egy jó barátra, aki megnyugtat: „Édesem, nem vagy egyedül”.

És hogy miért olvasd el? 

Ha Zenkára hallgatsz, azért, mert "könnyed, szórakoztató, Waverly története elfeledteti a szürke hétköznapokat - vagy segít elviselni azokat."

(http://zenkaolvas.blogspot.hu/2012/03/maria-murnane-papiron-prima.html)

Eredeti cím Perfect on Paper
Oldalszám 308
Megjelenés éve 2010

Értékelések

4.50
4 értékelés
(2)
(2)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2015. 10. 31.
Jól szórakoztam. Bár tartalmazza a szokásos szingli kliséket, nagyon olvasmányos és szerethető könyv.
|
2015. 10. 29.
Kellemes kikapcsolódás, aranyos csavarral a végén. Igazi csajos könyv!
|
2013. 03. 29.
Könnyed, humoros, szórakoztató. :) Szerintem ennél nem is kellhet több. :)
|
2012. 09. 19.
Könnyed, szórakoztató, Waverly története elfeledteti a szürke hétköznapokat- vagy segít elviselni azokat.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:

Zenka szerint a könyvek Femina Ananiila blogja
Szilvamag olvas Gretty szerint a világ Könyvek erdeje
Olvasószoba When Anaria Went to The Bookshop Olvasni jó
Könyvesem Nicosia blogja Ír gulyás és csalamádé
Sajtosroló blogja Annie mindenes blogja  
     

Olvasóink írták:

"Imádtam minden sorát. 
Először azt hiszed, hogy csak egy jó kis kikapcsolódást biztosító könyv, de aztán végiggondolod újra, és meglátod benne azt is, hogy a maga laza módján azért mondanivalója is van: egyfajta továbblépésre inspirál. 
Iszonyúan jól szórakoztam Waverly-n, bár a buszon olvasni kicsit veszélyes volt, mert jókat vigyorogtam magamban, ami hajnal 1/2 7-kor mindenesetre elég gyanús" (Agatha)

"Többet ad ez a könyv, mint első látásra vagy első olvasatra tűnik. Amellett, hogy szórakoztat, utat is mutat és tanítani is próbál. Az "Édesem üzenetek"-et egyszerűen imádtam. 
Azoknak is ajánlom ezt a könyvet, akik egyébként nem bírják a tipikusan csajos irodalmat és a buta liba főhősöket, mert bár első ránézésre úgy tűnik, de Waverly nem az a kifejezetten libuska főhős, még akkor sem, ha folyamatosan csetlik-botlik. " (Shanara)

"Hát ez fantasztikusan tetszett, konkrétan szétröhögtem az agyam. :) Ezeken a borús napokon nem is lehetett volna jobbat választani…" (nicosia25)

"Sokáig kerülgettem, de utólag már bánom. Hatalmasakat nevettem rajta, és nem csak azért, mert felfedezni véltem némi hasonlóságot a balul sikerült randik kapcsán. :) 
Nagyon vicces, nagyon könnyed, nagyon szerethető szingli regény, amiből pont a szingli-szenvedés erőlködöttsége hiányzik… szerencsére!" (Gretty)