Termékek Menü

Levelek Skye szigetéről

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
2.990 Ft
2.390 Ft
Kedvezmény: 600 Ft

"1940. június 17.

Ó, Margaret! 

            El kellett volna mondanom neked, meg kellett volna tanítanom neked, hogyan acélozd meg a szívedet. Meg kellett volna tanítanom neked, hogy egy levél nem mindig csak egy levél. A papírra írt szavak átitathatják a lelket. Bárcsak tudtad volna!

Anya"

 

Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (6)
Menny.:db

Értékelések

5.00
6 értékelés
5
(5)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2019. 05. 24.
Egyik nap gyerekek nélkül voltam, és éjszakába nyúlóan le sem tudtam tenni ezt a könyvet. Nagyon tetszett! Köszönöm
| 5 / 5 csillag!
2015. 11. 12.
Imádtam!
A levél formában megírt könyvek alapjáraton nagy kedvenceim és ez a kötet is csak erősíti ezt az imádatot.Izgalmas,vicces,életszerű és olykor nagyon szomorú.Mindenkinek ajánlom,aki egy kis kikapcsolódásra vágyik a hétköznapokban :)
| 0 / 5 csillag!
2015. 10. 31.
Megható történet a két világháború két idősíkjában. Érdekes és nosztalgikus mai felgyorsult világban az akkor különösen lassú papíralapú levelezést olvasni. Romantikus kikapcsolódás, csak ajánlani tudom.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 30.
Imádtam ezt a történetet! Mivel ezelőtt a könyv előtt nem olvastam még levélregényt, így hát egy számomra új világba csöppentem. Nagyon izgalmas volt, hogy megismerhettem a szereplők érzéseit, szenvedéseit. Elspeth-el és Daviddel együtt Én is vártam az újabb leveleket, teljesen magába szippantott a történetük. Bele láthattunk a világháború időszakába is. Nálam csillagos 5 ez a remek könyv!!!
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 28.
Levelek útján megismerjük egy szerelem történetét, mely átível évtizedeken át. Két idősíkban történik: egyik az első, a másik a másik a második világháború alatt történő levelezések.
Gyönyörűen megírt könyv.
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 28.
Hangulatos levélregény, családi titkokkal, szerelemmel, háborúval. Faltam a lapokat, nagyon megkedveltem a szereplőket, tudni akartam mindenről, ami a múltban és a jelenben történt.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:

Zenka blogol Dóri Online Olvasónapjója Könyves kalandozások
Pupilla olvas Könyvek hangja Kultography
Betűvető Deszy könyvajánlója Szilvamag olvas
Olvasószoba Andi élményei Amadea könyvszibilla
Henri meg a blog Miamona könyveldéje Aranymag blogja
Szófoszlány    

A könyvről írták: 

"Romantikus, szenvedélyes, és mégis, cseppet sem csöpögős, de könnyekre késztető történetet mesél Jessica Brockmole, amire nem lehet nem odafigyelni, nem elvarázsolódni kicsit szép szavaitól éppúgy, mint a sok váratlan fordulattól, ami életük során a főhősöket éri. Fordulatok, és csavarok egy levélregényben? Egyáltalán nem lehetetlen, bizony nagyokat dobbant itt-ott a szívem, teljesen "beleestem" ebbe a könyvbe. " Pupilla Olvas (http://pupillaolvas.blogspot.hu/2014/07/levelek-skye-szigeterol.html)


"Nem tudom, mi ütött belém, vagy miért hebegek itt össze-vissza, viszont azt biztosan tudom, hogy ezekért a könyvekért olvasok. Ezt az érzést keresem, a gyomorgörcsöt, ami miatt egész nap nem tudtam enni, és ami miatt ez a mondat kicsúszott a számon: 'Még legalább tizenöt oldalig nem vagyok éhes.'" Nessza (http://brinessza.blogspot.hu/2015/11/jessica-brockmole-levelek-skye.html)