3.490 Ft
2.990 Ft
Kedvezmény: 500 Ft
Menny.:db
Szerző: Karen Chance
Elérhetőség: Rendelhető
(5)

A akciódús Cassandra Palmer sorozat 5. része


Cassie-nek eddig is volt elég baja, hiszen a varázsvilágban betöltött pozíciója miatt folyamatosan az életéért küzd, ám már nem csak a saját, de szerettei életéért is síkra kell szállnia.

Holdvadász

3.490 Ft
2.990 Ft
Kedvezmény: 500 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Cassandra Palmer nemrég győzelmet aratott egy kíméletlen istenség felett. Joggal hihetnénk, hogy ezután megérdemel egy kis pihenőt. Ám annak, aki a világ első számú látnoka, azaz a Pythia tisztségét tölti be, nem ilyen könnyű a helyzete. Cassie napirendje zsúfoltabb, mint valaha: meg kell ismerkednie erejével, miközben saját koronázási ceremóniájára készül, és persze szeretné rendezni végre viszonyát a vonzó és jóképű vámpír nagymesterrel, Mirceával is.

Akad azonban valaki, aki nem szeretné Cassie-t a Pythia trónján látni. Bármire képes lenne azért, hogy a felavatási szertartásra soha ne kerüljön sor. Még arra is, hogy levadássza Cassie anyját a lány születése előtt.

Könyvelőzetes

 

Eredeti cím Hunt the Moon
Fordította Bertalan György
Oldalszám 480
Megjelenés éve 2013

Értékelések

5.00
5 értékelés
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
2021. 10. 09. -
Imádom ezt a sorozatot. Ez a rész volt eddig a kedvencem. De ez a függővég ez brutális. Lehet tudni esetleg,hogy a többi rész ki lesz e adva? Nagyon várom már a következőt!!
2021. 09. 16. -
Igazolt vásárlás
Imádom! Annyira magával ragad az egész. A kedvenc részem eddig. És ahogy befejeztem csak a folytatást akartam.,hogy még még még Úristen mi lesz Pritkinnel.
2015. 10. 31. -
Minden van benne ami számomra fontos egy könyvben:szerelem, fantasy,csaták stb.Nem egy olyan főhőssel van dolgunk aki egy varázsütésre megnyer minden csatát egy karcolás nélkül.Hanem igen is megsérül,vérzik,és legyengülhet.Szüksége van segítségre.Nincsenek benne mellék szálak és csak annyit tudok mint Cassi.Mikor kiderült az igazság a szüleiről és róla azt hitem leesek a székemből a döbbenettől.Tetézte a dolgot hogy Pritkin mindent feláldozott azért hogy meg mentse,ebből is látszik hogy mit is érez Cassi iránt.De egy szó mint száz szerintem bámulatosan jó ez a könyv bár a sorozat többi része is de nekem eddig ez a kedvencem belőle.Ajánlom mindenkinek a sorozatot.
2015. 10. 28. -
Amikor befejeztem, csak egy valamit akartam: a következő részt!
Cassandrával és Pritkinnel egy percig sem lehet unatkozni, garantáltan ott vannak, ahol történik valami. És nem csak az eseményekben és fordulatokban bővelkedik a sorozat, hanem szexi jelenetekben.
Van itt minden, ami különlegessé teszi a Karen Chance által megálmodott világot: vámpírok, hadmágusok, démonok, szellemek, istenek. ÉS amitől tényleg a kedvencem lett ez a sorozat: az időutazás!
2013. 04. 16. -
Személy szerint én nagyon örülök, hogy átvették a sorozatot. A hajnal átkára már évek óta várok, így mikor megláttam, mennyire beindították a folytatásokat, meglepett és meg is nyugtatott.
Szóval tényleg köszönöm!
Nem tudom, hogyan működik az ilyesmi, de az, hogy a fordító is megmaradt, az külön élvezet volt! :D
Egy szó, mint száz, nagyon várom a Holdvadászt. A Könyvhét borzalmasan messze van hozzá, így remélem, elő lehet majd rendelni rá vagy ilyesmi. :)
Az oldal tetejére