5.490 Ft
4.390 Ft
Kedvezmény: 1.100 Ft
Menny.:db
Szerző: Esther Perel
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt

A világhírű párterapeuta, Esther Perel első számú könyvében a megszokás és a vágy közötti összefüggéseket veszi górcső alá, és arra keresi a választ, hogy hogyan vágyjunk arra, ami a miénk? 

 

 

 

SZERETKEZÉS FOGSÁGBAN

5.490 Ft
4.390 Ft
Kedvezmény: 1.100 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Szeretkezés fogságban című könyvében Esther Perel igen érzékeny pontokra tapint rá, amikor olyan kérdéseket tesz fel, amelyeket magunknak sem merünk megfogalmazni, miközben azt elemezgetjük, miért olyan nehéz biztosnak lennünk a házastársunk szerelmében, és elérni, hogy a hálószobában az idők végezetéig tomboljon a vágy és a szenvedély.

Több mint 20 éves praxisa alatt több száz olyan pár fordult a világhírű párterapeutához, akik arra panaszkodtak, hogy teljes mértékben hiányzik a szenvedély a kapcsolatukból. A legtöbben szeretetteljesnek jellemezték a házasságukat, szexuálisan viszont értékelhetetlennek. Mi az oka ennek?

Leplezetlenül őszinte és eredeti könyvében Perel rávilágít arra, hogy a mai világban minden tekintetben egyenlőségre törekszünk – a szexualitás szabályai azonban nem feltétlenül fedik egymást a civilizált viselkedés elfogadott szabályaival. „Mellőzik a politikai korrektséget”, és hatalmi játszmák, tisztességtelen előnyszerzések, illet ve a köztünk és a párunk közötti

tér éltetik. Létezik tartósan izgalmas, játékos, mi több, lírai szex is, de ehhez előbb a hálószoba falai között félre kell tennünk az egyenlőség iránti elvárásainkat.

Miközben a Szeretkezés fogságban rámutat, miért kelti bennünk az otthonosság érzése azt, hogy bebörtönöztek, Perel szemléletmódja a hálószoba dinamikájáról garantáltan felszabadít,

megnyugtat, elvarázsol, miközben folyamatosan provokál. 

Arra invitál, hogy rúgjuk rá az ajtót az erotika és a megszokás  világára, és tegyük vissza az „X”-et a szexbe.

Megjelenés éve 2021
Eredeti címe Mating in Captivity
Fordító Vágási Emőke
Oldalszám 272

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Youtube videók

Az oldal tetejére