2.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Bali Edina Zsanna
Elérhetőség: Rendelhető
(1)

„Égető. Aktuális. Hogyan lehet emberien, őszintén, a lehető legkevesebb fájdalommal csinálni? 

Talán úgy, hogy nem tagadjuk le a fájdalmainkat? Egyik oldalról sem? Ajánlom. Mindenkinek. Szívből.”

Létay Dóra színművész

AZANŐ

2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

"Szólj, ha sok a miértünk! Miértünk."

Ez a könyv a barátod szeretne lenni. Nem okoskodik, nem ítélkezik, de nem is bólogat mindenre. Egyszerűen csak mesél Neked. Hétköznapi történeteket szerelemről, házasságról, gyerekekről, fájdalmakról és megoldásokról. Bár húsz második és egy első feleség történetével találkozol, a lényeg épp annak felismerése, hogy túl kell látnunk a szerepeinken, a formáinkon. Annyiféle egyszemélyes duettbe, élethelyettesítő rendszerbe, félretett életbe ragadtunk bele, sokszor annyira keservesek a mintáink, hogy nincs mese, muszáj megtörnünk a tabukat. És létre kell hoznunk az új világainkat, melyek átemelnek, átsegítenek a saját korlátainkon, a sztereotípiákon. Mindegy hányadik feleségként vagy épp házasságra készülő nőként, esetleg férfiként olvasod ezt a könyvet. Ráismerhetsz magadra, ezzel változtathatsz, ha szeretnél. Miért ne épp Te lennél az, aki képes erre? Miért ne Te lennél az, aki megajándékozza magát a ráismerés sorsfordító lehetőségével? 

Bali Edina Zsanna

A könyvben Varjú Tamás hatszavas versei olvashatóak a történetek között.

Megjelenés 2018
Oldalszám 244

Értékelések

5.00
1 értékelés
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0
2019. 01. 12. -
Szia! Most olvastam el a könyved, ami a lelkemig hatolt. Nem volt egy könnyed, légies olvasmány, de nagyon tetszett. Nem gondoltam, hogy ennyi fájdalmas harcot kell vívni. Tudod a környezetemben többen vNNk másodikak, mint elsők. Tamás hatszavasai zseniálisak. Többször visszamentem, újraértelmeztem.
Tetszik a könyv kivitele, formája, nagysága, habár nem az a könyv, amit útra vinnék, mert annál sokkal mélyebb, elgondolkodtatóbb. Köszönöm az élményt.
Nagyon várom a következő könyved!
Az oldal tetejére