2.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Alaya Dawn Johnson
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt

Lélegzetelállító történet szerelemről, halálról, technológiai csodákról és művészetről a jövőbeni Brazília tropikus mesevilágában.

 

Az írónő által a könyvhöz komponált dalt itt hallgathatod meg: Manha da Carnaval

Nyárherceg

2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Ez a futurisztikus Brazília ritmusával lüktető, lángoló szenvedéllyel, bámulatos karakterekkel és lenyűgöző ötletekkel teleszőtt regény elvarázsol és magával ragad.
Palmares Tres mágikus városában egyszerre van jelen a modern technológia és a hagyomány, az éles nyelvű pletykafészkek és a dörzsölt politikusok. Eme nyüzsgő metropoliszban June Costa olyan remekműveket alkot, amik egy nap halhatatlanná teszik majd nevét. Ám a hírnévről dédelgetett álmai új fordulatot vesznek, mikor találkozik Enkivel, az új, merész Nyárkirállyal. Az egész város Enki lábai előtt hever – köztünk June legjobb barátja, Gil is –, de June számára a Nyárkirály többet jelent, mint borostyán szemek és halálos szamba. Ő látja benne a művészt.
June és Enki együtt olyan lenyűgöző és drámai műveket hoz létre, amit Palmares Tres sosem fog elfelejteni. Ők az olaj az ébredező forradalom tüzére, ami kész fellépni a kormány az új technológiát korlátozó szigorú intézkedései ellen. June pedig mindeközben reménytelenül beleszeret Enkibe… Ám kapcsolatuk csakis tragédiával végződhet mivel Enki sorsa, mint minden Nyárkirályé előtte: a halál.
 

Eredeti cím The Summer Prince
Fordította Szujer Orsolya
Oldalszám 331
Megjelenés éve 2015

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Ajánlók

Vélemények a könyvről:

Keményfedél    
     
Az oldal tetejére