3.490 Ft
Menny.:db
Szerző: Karen Marie Moning
Elérhetőség: Rendelhető
(11)

Népszerűségére való tekintettel, íme új köntösben a rendkívüli Tündérkrónikák 3. része!

Halloween őrületes éjszakáján Dublinban elszabadul a pokol...

 

A hajnalra várva

3.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

MacKayla Lane már nem az a naiv, idealista, divatbolond lány, aki Írország földjére tette gondosan pedikűrözött lábát. A Dublinban töltött néhány hónap megváltoztatta, de még mindig hajtja a bosszúvágy. Tudja, hogy a nővére gyilkosa közel van, de a gonosz még közelebb.

Macnek van egy nagy előnye. Tudja, hogyan találhatja meg a Sinsar Dubh-t, amelyért tündérek és emberek egyaránt készek gyilkolni, de ez az ősi, mágikus könyv annyira gonosz, hogy mindenkit megront, aki csak hozzáér. Az árulás légkörében már nem tudni, ki az ellenség és ki a barát. Veszélyes háromszög alakul ki Mac, egy kielégíthetetlen étvágyú, halált hozó szextündér és a titokzatos Jericho Barrons között.

Barrons megtanítja használni újonnan felfedezett adottságát: látja a tündéreket, sőt akár megölni is képes a máskülönben halhatatlan lényeket, megérzi a varázserejű tündérrelikviák közelségét, köztük az egymillió éves Sötét Könyvét, a Sinsar Dubh-ét, amelynek tulajdonosa kezében tartja a világ sorsát. Dublinban eluralkodik a káosz, az idő egyre fogy. Közeledik az év világos és sötét felét elválasztó nap, amikor a legkönnyebben lehet közlekedni a világok között. Mac pedig ezúttal teljesen magára marad a sötét erőkkel szemben.

Eredeti cím Faefever
Fordította Laskay Ildikó
Oldalszám 314
Megjelenés éve 2019

Értékelések

4.82
11 értékelés
5
9
4
2
3
0
2
0
1
0
2015. 12. 15. -
Ahogy hallgattam Macet ahogy az életéről mesél, egyből magával ragadott a történet és nem eresztett az utolsó lapig. Amikor a végéhez értem nem akartam elhinni, hogy nincs tovább. Lapoztam volna tovább, de nem lehetett. :( Ebben a kötetben végre sok mindent megtudhattam a Sötét könyvről, jobban megismerhettem V’lanet és a MacKeltarokat, Barronsról és a Nagyúrról is kiderült egy-két érdekes infó. De még mindig sok a megválaszolatlan kérdés, még mindig nem lehet tudni, hogy ki a jó és ki a gonosz. Megtudom érteni Macet, hogy nem bízik senkiben, én sem tudnék.
Barrons továbbra is rejtélyes, titokzatos és nagyon arrogáns. Imádom. :) A MacHalo-s és tortás jelenetnél is nagyot alakított. V’lanet is nagyon kedvelem, nem egy mindennapi tündér. Rowenát továbbra sem szeretem, Dani sem tud közel kerülni hozzám. Jayneben viszont pozitívan csalódtam, eddig nem örültem amikor feltűnt, de most már nem szeretném, hogy meghaljon.

2015. 11. 20. -
A vége nagyon felbosszantott, viszont itt a történet már sokkal kifejlettebb mint az első két résznél, valamint Mac is szerethetőbb lesz ebben a kötetben.
2015. 11. 02. -
Nagyon élveztem ennek a könyvnek is az olvasását. Végre több derül ki a sötét könyvről és a többi tündérlátóról is. Utálom Rowenát. Erre a vég kifejletre nem számítottam. alig várom már h a következő részt is elolvassam. Ezt nem tudtam letenni, remélem úgyan ilyen jó lesz a többi is.
2015. 10. 30. -
Azt kell mondjam, hogy minden egyes rész egyre jobb lesz. A könyvek nagyon rövidek, de legalább pontosan egymás után jönnek, lehet folyamatosan olvasni az egész sorozatot.
Tetszettek a Hangórák, és Barrons születésnapja, apró fricskák, amelyek pont jó arányban töltik meg a harcok közötti időt (és oldalakat). Fura, azt gondoltam, hogy Mac és Barrons olyan párost alkot majd, amilyet Cat és Bones, vagy Kate és Curran, harcolnak egymás oldalán, mint egy pár. De az ő kapcsolatuk olyannyira a bizalmatlanságon alapul, hogy nem is értem, hogy lehet bármilyen romantikus vonalat erre alapozni, pedig tényleg ez történik, és működik is… Hallatlan…
2015. 10. 29. -
Erre a részre egyetlen szó igaz: kegyetlen.
Kegyetlenül jó, kegyetlenül izgalmas és igazán kegyetlen függővéget kapunk.
A negyedik kötet nélkül nem érdemes belekezdeni, mert csak a falat kaparnád érte.
2015. 10. 29. -
Izgalmas történet, bár az, hogy a kötet folyamán folyamatosan utalásokat tesz az írónő kicsit kiszámíthatóvá teszi a történetet. Néhol nem teljesen értem, hogy mit miért csinál a hősnő, és mért nem veszi észre, hogy mi szolgálná a javát és mi ártana neki. Mindenesetre tetszett, érdekel a folytatás.
2015. 10. 29. -
Lassan, de biztosan beindul a történet. Mac hatalmas karakter fejlődésen ment keresztül, Barrons még mindig fantasztikus és a világ egyre kidolgozottabb, és összetettebb.
2015. 10. 28. -
Lényegében 3 nap volt, csak félretettem, mert nem volt meg a folytatás… meg is őrültem volna, ha nincs a kezemben a következő kötet!Még egy ilyen befejezést! Ravasz vagy Moning, mit ne mondjak!
Ez a rész tele volt vággyal, vágyakozással, eltitkolt érzelmekkel, dühvel, bosszúval.
Egyre jobban megkedvelem Brutál Mac-et, valami eszméletlen, ahogy a felszínre tör.
2015. 10. 28. -
A leggonoszabb rész mindközül, de egyben az egyik legnagyobb kedvencem is. Moning zseniális. A szereplők a bőrünk alá másznak, és még olvasás után is ott motoszkálnak a gondolataink között.
2012. 09. 19. -
A könyvet olvasva azt éreztem, ennél jobb már nem lehet. Később rájöttem, hogy tévedtem, de az biztos, hogy ez a kötet már egy magasabb szinten jár, mint az előzőek. Egyre többet tudunk, de a kérdéseink csak gyarapodnak, a világ egyre komorul és végén a folytatásért kiáltunk.
2012. 09. 19. -
A leggonoszabb függővég, és az egyik legizgalmasabb rész. Mac karaktere tovább fejlődik, és végre kapizsgálni kezdjük, ki is lehet Barrons. Vagy nem...
Az oldal tetejére