Mondd el a divat nyelvén

3.990 Ft
Menny.:db
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt

Kívülről nézve a divat egy külön világnak tűnik, nem igaz? Egy túl tökéletes és túl teljes világnak, ahová lehetetlen bejutni.

Elvégre a divat tele van hihetetlenül tehetséges emberekkel, akik hihetetlen dolgokat hoznak létre: a tervezők elképesztő ruhákat álmodnak meg, a fényképészek és a stylistok pedig fantasztikus fotókat készítenek a csillogó magazinok számára. Minden megvan. Ugyan mit tudnál ehhez hozzátenni?

De tudod, mi az igazság? A távolság, amit önmagad és a divat világa között érzel, csak a fejedben létezik. Valójában számtalan lehetőség van, amit megragadhatsz – és sok hozzád hasonló meg is ragadja őket.

Íróként rengeteg híres divattervezővel, fényképésszel, stylisttal és modellel beszélgettem, akik azt mondták, hogy gyerekként félelmetesnek találták a divat világát. Most már imádják. Hogyan küzdötték le a félelmüket? Elhitték magukról, hogy tudnak olyat mondani, ami érdekelheti a világot.

Ha úgy érzed, hív a divat, ne tiltakozz ellene! Minél jobban beleásod magad, annál többet fogsz megtudni róla. Vágjunk bele!

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Írja meg véleményét!