4.490 Ft
3.590 Ft
Kedvezmény: 900 Ft
Menny.:db
Szerző: Caroline Myss
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt

A New York Times sikerlistás Caroline Myss Archetípusok című könyve szórakoztató stílusban segít megértenünk önmagukat azáltal, hogy bemutatja a bennünk lakó istennőket. Megismerhetjük a Szószóló, a Művész/Alkotó, az Atléta, a Gondoskodó, a Divatdiktátor, a Gondolkodó, a Királynő/Vezető, a Lázadó, a Spirituális Útkereső, a Látó típusait - és további 20 al-típust.

A legnépszerűbb pszichológiai, Myers/Briggs, eneagramm vagy asztrológiai művekhez hasonlóan, amelyek az embereket tipizálják bizonyos rendszerek szerint, az Archetípusok is klasszikusi címre érdemes. 

ARCHETÍPUSOK

4.490 Ft
3.590 Ft
Kedvezmény: 900 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Caroline Myss mintegy 25 éve tanítja diákjainak az archetípusokat. Most, e könyv révén, minket is tanítani fog. Felfedezzük majd, miként alakítják életünket az archetípusok születésünk pillanatától kezdve. Megérthetjük, miért van az, hogy bizonyos emberek, ruhák és kapcsolatok tökéletesen passzolnak hozzánk, míg mások kényelmetlenséget okoznak.

Azáltal, hogy megismerjük saját személyes archetípusunkat, birtokába kerülhetünk annak a képességnek, hogy tudatosan meghatározhatjuk életünket és olyan életet élhetünk, amely teljes mértékben minket tükröz. Myss javaslatokkal is ellát arra nézve, hogy mi módon vállalhatjuk fel a legteljesebben archetípusunkat, eszközöket nyújt, hogy hogyan kerüljük el a szokásos csapdákat és napi gyakorlatokat mutat, melyek révén a típusunk pozitív oldalát erősíthetjük. A tíz alap archetípuson felül 20 al-archetípust is meghatároz könyvében. 

És most először végignézhetünk ruhatárunkon, otthonunkon, karrierünkön és fontos kapcsolatainkon, föltéve az alapkérdést: A saját archetípusom életét élem? Azt az életet, amely nekem rendeltetett, a valódi énem életét?

Eredeti címe Archetypes
Megjelenés éve 2020
A borítót és a mandalákat tervezte Bálint Brigitta @Mandala Design
ISBN 978-615-5893-28-5

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Youtube videók

Az oldal tetejére