Termékek Menü

SZERETKEZÉS FOGSÁGBAN

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
4.490 Ft
3.590 Ft
Kedvezmény: 900 Ft
Szerző: Esther Perel
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A világhírű párterapeuta, Esther Perel első számú könyvében a megszokás és a vágy közötti összefüggéseket veszi górcső alá, és arra keresi a választ, hogy hogyan vágyjunk arra, ami a miénk? 

 

 

 

Menny.:db

Fülszöveg

Szeretkezés fogságban című könyvében Esther Perel igen érzékeny pontokra tapint rá, amikor olyan kérdéseket tesz fel, amelyeket magunknak sem merünk megfogalmazni, miközben azt elemezgetjük, miért olyan nehéz biztosnak lennünk a házastársunk szerelmében, és elérni, hogy a hálószobában az idők végezetéig tomboljon a vágy és a szenvedély.

Több mint 20 éves praxisa alatt több száz olyan pár fordult a világhírű párterapeutához, akik arra panaszkodtak, hogy teljes mértékben hiányzik a szenvedély a kapcsolatukból. A legtöbben szeretetteljesnek jellemezték a házasságukat, szexuálisan viszont értékelhetetlennek. Mi az oka ennek?

Leplezetlenül őszinte és eredeti könyvében Perel rávilágít arra, hogy a mai világban minden tekintetben egyenlőségre törekszünk – a szexualitás szabályai azonban nem feltétlenül fedik egymást a civilizált viselkedés elfogadott szabályaival. „Mellőzik a politikai korrektséget”, és hatalmi játszmák, tisztességtelen előnyszerzések, illet ve a köztünk és a párunk közötti

tér éltetik. Létezik tartósan izgalmas, játékos, mi több, lírai szex is, de ehhez előbb a hálószoba falai között félre kell tennünk az egyenlőség iránti elvárásainkat.

Miközben a Szeretkezés fogságban rámutat, miért kelti bennünk az otthonosság érzése azt, hogy bebörtönöztek, Perel szemléletmódja a hálószoba dinamikájáról garantáltan felszabadít,

megnyugtat, elvarázsol, miközben folyamatosan provokál. 

Arra invitál, hogy rúgjuk rá az ajtót az erotika és a megszokás  világára, és tegyük vissza az „X”-et a szexbe.

Megjelenés éve 2021
Eredeti címe Mating in Captivity
Fordító Vágási Emőke
Oldalszám 272

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Írja meg véleményét!

Youtube videók