2.990 Ft
Szerző: Nevada Barr
(5)

Nevada Barr egyedülálló, megrázó pszichothrillere a borzongást kedvelőknek. 

"Ez a könyv bekebelez, megesz, jól megrág, aztán kiköp, és ott hagy parlagon heverni… (...) Elképesztő volt, ahogy a kirakós darabkái a helyükre kerültek, ahogy minden szál összefutott… Mestermű. Ha szereted, hogy ha egy könyv összezavarja az ép elmédet, és megkérdőjelezed azt, hogy most mégis mit olvasol, akkor melegen ajánlom!" (Mazsidrazsi)

13 ½

2.990 Ft
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Mit tennél, ha egy nap kiderülne, hogy minden, amit az eddigi életedről tudtál, hazugság?

Hogy élnéd túl ép lélekkel, ha szörnyű gyilkosságok emléke és egy javítóintézet komor valósága jutna osztályrészedül a boldog és gondtalan gyermekévek helyett? 

Dylan élete 11 éves korában borzalmas rémálommá változik. Egy tragédia és a múlt árnyai felnőtt koráig kísértenek, mígnem találkozik a szintén hányatott sorsú Pollyval és csodálatos kislányaival, és az élete új értelmet nyer. Pollyt azonban saját múltjának démonai és a titkolózások egyre bizalmatlanabbá teszik.

Vajon képes ennyi szörnyűséget, titkot és félelmet túlélni egy kapcsolat? És vajon képes túlélni az igazságot?

A 13 ½ Nevada Barr egyedülálló, megrázó pszichothrillere, amely megjelenését követően hamar felkerült a New York Times bestsellerlistájára.

Értékelések

4.60
5 értékelés
5
3
4
2
3
0
2
0
1
0
2017. 05. 25. -
Jól megírt sztori, váratlan fordulatokkal, nem lányregény :)
2015. 12. 14. -
Hamar a végére értem, nem számítottam rá, hogy ennyire tetszeni fog. Ez egyáltalán nem ifjúsági könyv, hanem egy sokkoló, megdöbbentő, nyomasztó, felkavaró, szívszorító történet, amelyben Dylan lelki megpróbáltatásait követhetjük nyomon.
Egy zavart elme gondolatait olvashatjuk a könyvben, amelyben a lelki gyötrődés ábrázolása zseniális. Bennem mély nyomot hagyott a történet.
2015. 11. 01. -
Biztosan nem ez volt életem thrillere, de kétségkívül az egyik legjobb, legszórakoztatóbb, amit kézbe vettem, s ha figyelembe vesszük azt is, hogy ezt a könyvet pofátlanul olcsón kínálják az olvasóknak, akkor csak jó üzletet köthetünk.
2015. 10. 28. -
Ajánlom mindazoknak, akik szeretik a beteg könyveket! :)
2012. 09. 19. -
Ha nem is a legkiszámíthatatlanabb történet, de annál több hátborzongató részt tartalmaz.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:

Olvasószoba Könyvesem Könyvmolyok
Könyveszug Bobó olvas Zakkant olvas
Keményfedél Könyvkukac Könyves-Sziget
Olvasóterem Lena könyvei Ryan's Bookcase
Francica Olvasmányaim Bbabri blogja
Ír gulyás és csalamádé Kicsiboszi könyvei  

Olvasóink írták:

"Még most is a hatása alatt vagyok, szinte beszippantott a cselekmény, olyan valóságosnak tűnt." (MrsCobain)


"Ez a könyv bekebelez, megesz, jól megrág, aztán kiköp, és ott hagy parlagon heverni… (...) Elképesztő volt, ahogy a kirakós darabkái a helyükre kerültek, ahogy minden szál összefutott… Mestermű. Ha szereted, hogy ha egy könyv összezavarja az ép elmédet, és megkérdőjelezed azt, hogy most mégis mit olvasol, akkor melegen ajánlom!" (Mazsidrazsi)


"Újraolvasni csak a szépirodalmi könyveket szeretem, a krimit, thrillert semmiképp, mert úgy már nem izgi. Ezt a könyvet mégis elővettem újra. Másodszor olvastam, de majdnem olyan volt, mintha új lenne számomra. (...) Szerintem lebilincselő olvasmány, így másodjára is!" (dianna76)


"Hűűű. Nem gondoltam volna, hogy ilyen jó ez a könyv." (letty01)


"Engem személy szerint megrázott, megdöbbentett, sokkolt a könyv és a témája. De ezen felül, nagyon tetszett és meggyőzött, hogy amint lehetséges, szerezzem be az írónő másik könyvét is." (bbabri)


"Az első amit el kell, hogy mondjak erről a könyvről, hogy nagyon olvastatja magát. Úgy kellett visszafognom magam, hogy ne száguldjak át rajta. (...) Nem tudom, hogy szabad-e ilyet mondani a tartalom/téma miatt, de élveztem még ha tudni lehetett, hogy ki mit tett, de ugye ebből azért még nem lehetett egyenesen a végkifejletre következtetni… végig fenntartotta az érdeklődésem és izgultam, hogy kivel mi fog történni!" (eenca)


"Nekem nagyon-nagyon tetszett. Fantasztikusnak tartom úgy a borítót, mint magát a történetet és annak felépítését. Úgy gondolom, hogy már a borító is kellőképpen sugallja, hogy ez nem egy ártatlan kis történet lesz, és jól szuggerálja a könyv alaphangulatát is. (...) teljesen beszippantott, és nem engedett el addig, míg be nem fejeztem." (elle)


"Hú. A borító azonnal elnyerte a tetszésem, a cím meg… kíváncsivá tett, mi az a tizenhárom és fél, a fülszöveget elolvasva pedig nem volt már kétségem, hogy el akarom-e olvasni. Nem számítottam ennyire borongós regényre, de részemről letehetetlen volt." (Katsa23)


"Nagyon nagy horror-thriller rajongó vagyok,de néha a hideg futkosott a hátamon a könyv olvasása közben!" (N_Zitu)


"Bátran merem ajánlani, letehetetlen és nem fogsz unatkozni! Azért a végén nekem jól jött volna egy balta az ágyam alá, hogy nyugodtabban aludjak." (EgyKönyvmoly)


"Először azt hittem, hogy egy sima kis ifjúsági regényecske lesz, ami majd előre ugrál a jövőbe. Olyan kis lájtos, egy kicsit sokkoló, hogy azért mégis csak, de semmi extra. Erre pedig mit kaptam? Thrillert, a szó szoros értelmében. Borzongató, félelmetes. Az idén olvasott könyvek közül a legnagyobb pozitív csalódás." (Niki_)


"Hűűű ez jó volt. Kicsit visszahozta az olvasási kedvet. Jókor találtuk meg egymást. Izgalmas, letehetetlen annak ellenére is hogy már az elején tudtam az igazságot, csak arra vártam hogy az író is megerősítse." (Pöfivonat)

Az oldal tetejére