2.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Karen Marie Moning
Elérhetőség: Rendelhető
(14)

A rabul ejtő Tündérkrónikák 4. része


Elvesztette a nővérét, távol került a családjától, az otthonától, a régi, gondtalan életétől. Egy új, veszélyes helyen, két világ között üldözi testvére gyilkosát, ám őt még többen akarják kiiktatni. MacKayla Lane azt hitte, készen áll, hogy szembenézzen a pokollal is, de rá kell döbbennie, hogy sokkal rosszabb is van, mint a halál.

Rossz hold kelt fel

2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

"Ki a fene maga? Itt, a padlón, az utolsó pillanataimban, MacKayla Lane utolsó nagy mámorában, már látom, hogy erre a kérdésre az a válasz, hogy az vagyok, aki mindig is voltam. Egy senki."

Elvesztette a nővérét, távol került a családjától, az otthonától, a régi, gondtalan életétől. Egy új, veszélyes helyen, két világ között üldözi testvére gyilkosát, ám őt még többen akarják kiiktatni. MacKayla Lane azt hitte, készen áll, hogy szembenézzen a pokollal is, de rá kell döbbennie, hogy sokkal rosszabb is van, mint a halál.

A Rossz hold kelt fel ott folytatódik, ahol a Hajnalra várva vége szakadt. Amikor a világok közötti kapu kinyílt, a Dublinra szabaduló szörnyű hercegek Prí-yát csináltak Macből, aki így immár a szabad akaratától is megfosztatott. Meztelenül fekszik egy templom kőpadlóján, kiszolgáltatva a lelket is porrá zúzó szexuális éhségtől, s immár nem az a kérdés, hogy a sidhe-látó véghez tudja-e vinni tervét – hogy megszerezi a Sinsar Dubh-t és megöli testvére gyilkosát –, hanem, hogy van-e még egyáltalán esély arra, hogy valaha újra önmaga legyen.

Van-e még remény ott, ahol minden elveszettnek látszik? Van-e kiút abból a borzalomból, amitől Mac egész végig tartott, s ami nővére életét is követelte? Vajon a titokzatos Barrons és a MacKeltarok, vagy V’lane, az érzéki Seelie herceg segíthet-e még ezek után, vagy ők is elbuktak azon az éjszakán, amikor az Árnyak elözönlötték a világunkat?

Arra az éjszakára, melyre rossz hold kelt fel, virradhat-e még reményt és enyhülést hozó hajnal?

 

Könyvelőzetes

 

Eredeti cím Dreamfever
Fordította Laskay Ildikó
Oldalszám 400
Megjelenés éve 2012

Értékelések

4.93
14 értékelés
5
13
4
1
3
0
2
0
1
0
2015. 12. 14. -
Rossz hold kelt fel kegyetlenül jó, imádtam minden sorát. Letehetetlen, fordulatos, izgalmas, pörgős, vicces, különleges, egyedi, magával ragadó, lenyűgöző, fantasztikus, kiszámíthatatlan, tele van titokkal és kiválóbbnál kiválóbb karakterekkel. Csak dicsérni tudom. Moning zseniálisan tudja kavarni a szálakat, aprólékosan kidolgoz mindent, senki és semmi nem az mint aminek látszik.
2015. 12. 14. -
Egyik kedvenc sorozatom, csak ajánlani tudom!
Szerelembe esésünk története úgy kezdődött, hogy hallottam a könyvekről, nem olvastam el miről szólnak, de azt gondoltam, nem fog érdekelni. Jó sok idő eltelt, és éppen nem tudtam mit olvassak, így elővettem az első részt ami már megvolt. IMÁDTAM!!!!
Barrons <3 hiába több részes, nincs elnyújtva, minden részben vannak olyan pillanatok amitől leesett az állam, de komolyan! aki olvasta őket, 3. rész vége!!! ÚRISTEN!
Aki bizonytalan, kezdjen bele azonnal, biztos hogy meg fogod szeretni :)
2015. 11. 20. -
Egyik legizgalmasabb kötet az 5 közül, egy egészen új világ nyílik meg az olvasó előtt. Sokmindent megtudunk benne de persze az sose elég. A végén rájövünk, hogy mégse tudunk mi semmit, éppen ezért olyan jó ez a sorozat.
2015. 11. 01. -
Oké, ez ugyanaz az értékelés, amit az ötödik részhez írtam, de hátha valaki itt talál rá :) Ez a sorozat a "mindenképpen el kell olvasni" kategória ;)

Hát nehéz külön írni egy összefüggő történetről, szóval itt összegzek a végén :) Kezdődött úgy, hogy elkezdtem olvasni, és az járt a a fejemben: Ó, te jó ég, mi ez? Aztán továbbolvastam, és végül a rabja lettem. Imádtam az elejétől a végéig, kevés könyv van, ami ekkora hatással van rám. Barrons lett az én álompasim, együtt éreztem Mac-kel, a fájdalmát, tehetetlenségét stb. Olyan fordulatokat tartalmaz, amire nem számít az ember, és amikor már azt hittem, rájöttem valamire, kiderült, hogy nem jól gondoltam. Ritkán találkozok ennyire jól megírt, jól felépített történettel. Maradtak nyitott kérdések, de a lezárás is nagyon tetszett a végén, főleg az, hogy nem ment át giccsesbe. Mindenképpen újraolvasós sorozat.
2015. 10. 30. -
Keep
Calm
and love
Jericho Barrons <3

Azt hiszem, ezzel mindent elmondtam erről a részről! ;)
2015. 10. 29. -
Örültem, hogy az elején nem húzták el a dolgokat, viszont nem tudom Barronst hova tenni, olyan, mintha szeretné a lányt, aztán meg már megint bunkó, Mac is lehetne határozottabb egy kicsikét. Jó sok erotika volt benne, de nem rontotta le a könyvélményt. A vége annyira nem volt izgalmas számomra, mert sajnos elolvastam a következő könyv fülszövegét, és tudtam, hogy lesz ilyen a végén, azt nem tudtam, hogy hogyan, de azt igen, hogy mi lesz. Azért örülök, hogy megvan a következő rész is és egyből el tudtam kezdeni olvasni :)
2015. 10. 29. -
S sorozat legjobb darabja. Semmi cécó, slamasztikával kezdődik, drámával végződik, a kettő között pedig Mac végre rájön, hogy a rózsaszín vattacukor alatt igazi tökös csaj.
2015. 10. 29. -
A részek egyre jobbak és jobban tetszenek. Barrons és Mac között egyre nagyobb a feszültség és második olvasásra azt kell mondjam, hogy Mac, ha Barrons-ról és az egymás iránti éréseikről van szó, akkor még szőkébb, mint a történet elején volt, de ezen kívül minden sora egyre jobb és jobb lesz! Mac egy igazi harcos lett és a függővég.. FANTASZTIKUS!
2015. 10. 28. -
Ez a legfenomenálisabb része a sorozatnak. De tényleg! Mesterien megalkotott remekmű ez a sorozat.
2015. 10. 28. -
Az egyik kedvencem a sorozatból. Nagyon szívesen mondanám, hogy Barrons nincs rám semmilyen hatással, de sajnos hazudnék. Nélküle nem lenne olyan a sorozat, amilyen. Ami a leghihetetlenebb, hogy a negyedik kötetben ugyanúgy megtud minket lepni Moning, mint az előzőekben.
2015. 10. 28. -
Imádom Moning-ot, ahogy felépíti a történetet, el tudok merülni benne teljesen. Elhiszem neki, hogy igenis léteznek tündérek és egy fal mely elválasztja világainkat, és ha ez ledőlne remélem közelbe lenne fekete Mac, Dani, V'laine és Barrons. És még mindig tud újabb titkot mutatni, amitől alig várom, hogy újabb és újabb oldalt olvashassak.
2015. 10. 28. -
És mikor már azt hinnéd, kezdesz kapizsgálni valamit, Moning kedvesen a szemed közé röhög. De épp ezért szeretjük.
Barrons meg... *sóhaj* Nos, ő Barrons :)
2015. 10. 28. -
Ha egy szóval kellene megválaszolnom, hogy miért imádom ezt a sorozatot, az egyértelműen az lenne: Barrons. Ő már önmagában megér 5 csillagot, a többi csak hab a tortán.
Jó, jó, persze Moning fantasztikusan ír, a történet, a szereplők, a hangulat, minden ott van a helyén. De az a pici plusz, amitől bizsereg az ember lányának a gyomra, az Ő.
Teljes bezsongtam amikor a végére értem: mégis ki? És mi történt? És egyáltalán, hogy lehet így abbahagyni??? Az írónő nem kicsit szadista: nemcsak a szereplőit szereti kínozni, de az olvasóit is…
2012. 09. 19. -
Most látszik csak igazán, hogy az írónőnek remek fantáziája van. Ez már egy egészen más dimenzió. Letehetetlen kötet.
Az oldal tetejére