3.490 Ft
Menny.:db
Szerző: Karen Marie Moning
Elérhetőség: Rendelhető
(12)

 

"Teljesen megdöbbentő új felfedezést teszek. Meghalni könnyű. Visszajönni az életbe, na az a szívás."

A népszerű Tündérkrónikák 6. része, ezúttal Dani O'Malley-vel és Ryodannal a főszerepben (Dani O'Malley krónikák 1. rész)

Iced - Megnyílik az ég

3.490 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Egy évvel az FLU, vagyis A Fal Leomlása után a tündérek szabadon vadásznak, az egész világ háborús övezet, és nem telik el nap békességben.

Dani O'Malley ezekben a vészterhes időkben immár egyedül járja Dublin káosszal teli, sötét utcáit, és egyedül saját szabályát követi: Tedd, amit tenned kell a túlélésért!
Különleges képességek és a Fény Kardjának birtokában, Dani több mint felkészült a feladatra. Sőt, egyike azon ritka embereknek, akik meg tudják védeni magukat az Unseeliekkel szemben.
Mindez mégis kevésnek látszik, hiszen egykori barátja, MacKayla Lane holtan akarja látni, az Unseelie hercegek vérdíjat tűztek ki a fejére, és az emberek vezetője, Jayne felügyelő a fegyverére pályázik. Ráadásul Dublinban az emberek rejtélyes módon halálra fagynak, egy fagypont alatti jégtablót hagyva maguk után.
Amikor Dublin legcsábítóbb klubját is dér borítja el, Dani a klub kegyetlen és halhatatlan tulajdonosának, Ryodannak kiszolgáltatva találja magát, akinek szüksége van a lány eszére, és rendkívüli képességeire, hogy mielőbb kitalálják mi fagyasztja meg az embereket és tündéreket... Ráadásul Ryodan megtesz bármit, hogy Dani biztosan együttműködjön.
Pisztolygolyókat, agyarakat és öklöket kerülgetve, Daninek áruló alkukat és kétségbeesett szövetségeket kell kötnie ahhoz, hogy megmentse szeretett Dublinját, mielőtt a környéken minden és mindenki megfagyna.


Könyvelőzetes

 

Eredeti cím Iced
Fordította Laskay Ildikó
Oldalszám 464
Megjelenés éve 2013

Értékelések

4.83
12 értékelés
5
10
4
2
3
0
2
0
1
0
2018. 11. 01. -
Imádom,és imádnám ha folytathatnám...
Vannak az ujabb részekkel kapcsolatban informáciok? Elöre is köszönöm!
2018. 04. 11. -
Imádtam. Egy óriási problémám van. 2018-at írunk és a sorozatot csak nem akarják folytatni!!! Mikor jön az új könyv?
2016. 09. 26. -
Várható folytatás?
2015. 12. 15. -
Féltem a könyvtől, mert Daniért annyira nem voltam oda, meg azt hittem hiányozni fog Mac és Barrons, de nem így lett, sőt Ryodan ugyanolyan imádnivaló, mint Barrons. Lehetetlen könyv ez is.
2015. 11. 12. -
A Tündérkrónikák után nem gondoltam volna,hogy a Barrons és Mac páros után ennyire megkedvelem Daniékat.Eleinte volt egy kis bánat,amiért nem Barronsék szerepelnek,ahogy ezt addig megszoktuk.De az írónő majdhogynem elfelejtette őket.Remek könyv!!!Végig nevettem és újra olvastam a legjobb jeleneteket,tehát összességében a teljes könyvet. :)
Alig várom a folytatást !!!
2015. 11. 05. -
A Tündérkrónikákat szerettem, az Iced-ot egyenesen imádtam. Dani továbbra is cserfes, nagy dumás csajszi maradt, Ryodan pedig a "dögös dög", aki mindig mindent az ellenőrzése alatt akar tartani, főképp Danit :) Dani és Ryodan szócsatái valami fergetegesek, az a macska-egér játék amit művelnek ... kíváncsi vagyok mi lesz ebből. Az egyetlen, ami nem tetszett az a vége. Kedves Miss Moning miért ..., miért kell ezt csinálni szegény olvasókkal? Ez nagyon nem volt szép, úgy hogy türelmetlenül várom a folytatást!
2015. 11. 01. -
Nekem kicsit csalódás volt ez a kötet a Tündérkrónikák után, de talán túl nagyok voltak az elvárásaim. A legnagyobb gondom azzal volt, hogy Dani a főszereplő, és Mac& Barrons alig volt benne :D De mivel ez csak "bevezető" kötet, nagyon kíváncsi vagyok a folytatásokra, mert Moningnál sosem lehet tudni, mi történik ;) Az biztos, hogy tovább fogom olvasni, Tündérkrónikák rajongóknak meg amúgyis kötelező! :D
2015. 10. 31. -
Igazolt vásárlás
Jobb volt mint a Tündérkrónikák.
Dani szuper főhős, külön tetszik benne, hogy ilyen fiatal. Ez még sok konfliktus okozója lesz szerintem. Ryodan maga a tökéletesen titokzatos, arrogáns, bunkó, de ugyanakkor szexi és érzelmileg fejlődni képes férfi karakter. (nagyon csípem az ilyeneket, ráadásul én nem lettem Barrons-fan) Új kedvencem is született Lor. Az alaptörténet is jó volt. Minden egyben van, hogy ne hezitáljak sokat a csillagokat illetően.
Viszont teljesen elfáradtam olvasás közben. Ezek a rövid, pattogós mondatok, amik Dani gondolatait közvetítették arra sarkalltak, hogy minél gyorsabban olvassak. Csak Kat kissé unalmasnak ható fejezetei közben tudtam megnyugodni. :)
Folytatást! Most! Azonnal!
2015. 10. 28. -
Moning egy zseni. Nagyszerű írás móddal és lenyűgöző képzelet világgal megáldva. A karakterei szuperek, tökéletesen látok mindenkit magam előtt, nincs olyan, hogy hezitálnék, vajon milyen lehet? Egyszerűen kimásznak a lapok közül és életre kel az egész történet. Egyszer elkezded olvasni, nem fogod tudni letenni, mert beszippant és magával ránt. Csak csendben megjegyezném, hogy a 9ek társaságát szívesen meghívnám egy interjúra, ugyanis mindent tudni szeretnék róluk.
2015. 10. 28. -
Kicsit furcsa volt az elején Dani szemszöge, de mivel az előző részekben sem volt bajom vele, könnyen ráálltam. Kicsit lassú folyásúnak éreztem, zavart, hogy Dani nem lát át nagyon sok dolgot, még önmagával kapcsolatban sem. Tetszettek az események, a történések, és ahogy Dani-nek az utolsó pillanatban jöttek az ötletei.
2015. 10. 28. -
Amikor megtudtam, hogy Dani is kap egy könyvet, repestem az örömtől. Igazából én bírtam őt, de mindegy is lett volna miről szól, nekem annyi elég volt, hogy Moning írta. Bevallom nem egy Mac és Barrons, ám így is élveztem minden sorát.
2015. 10. 28. -
Dani-t a Tündérkrónikákban nem igazán kedveltem meg. Nekem túl sok volt a lány. Viszont az írónő írt egy fantasztikus könyvet neki, amiben megismertem ezt a hiperaktív leányzót, a múltját, a gondolatait. És a végére igencsak megkedveltem. Ez Moning, úgy játszik veled, ahogy éppen kedve tartja, úgy ír könyvet, hogy olvasni akard a folytatást!
Az oldal tetejére