Kim Rogers-Gallagher

Ismerd meg Kim Rogers-Gallaghert!

Kim általános iskolás korában szeretett bele az asztrológiába, és közel harminc éve, hogy formálisan is tanulmányozni kezdte. Sok száz cikket és anyagot írt különböző magazinokban és online kiadványokban, írásai számos asztrológiai antológiában megjelentek és két könyvet is írt: Astrology for the Light Side of the Brain és Astrology for the Light Side of the Future. (Eddig egyik sem jelent meg magyarul, angol nyelven az ACS/Starcrafts Publishing oldalán elérhetők.) Kim az astrology.com világszinten népszerű napi, e-mail alapú asztrológiai előrejelzések szerzője, munkája megjelenik a Llewellyn asztrológiai kalendáriumának, Llewellyn Boszorkányok Randinaptára és Llewellyn Boszorkányok Kalendáriuma bevezetőjében.

Jelenleg Kim nagyon élvezi a Facebook oldalát, facebookcom/KRGFenix, ahol a napi trabzitokat, bolygóhatásokat szórakoztató égi kalandokká varázsolja. Jól ismert szónok, aki az UAC (United Astrology Conference) állandó felszólalója és számos nemzetközi esemény asztrológia szakértője 1996 óta.

Nagy állatbarát, aki néhanapján kimenőt kap az igencsak elkényeztetett bundás-gyerekektől (és a számítógépétől), hogy eleget tegyen kilences-házas Nyilas Napja által gerjesztett munka-utazás igényének – vagyis: csoportos előadásokat tartani az asztrológiáról (amit egyébként egyáltalán nem tekint munkának). Tipikus Kim stílusban, imád nagyokat nevetni, beszélgetni – cserfessége nem jön rosszul egy-egy privát telefonos asztrológiai konzultácó idején. 

Húsz éve állandó látogatója a Pennsic nevű éves középkori eseménynek, ahol boldogan visel vices ruhákat, él sátorban és játssza azt két hétig, hogy az 1300-as években vagyunk. Vicces, de számára ez az igazi kikapcsolódás.

Kim a KRGPhoenix313@yahoo.com címen érhető el, ha valaki konzultálni szeretne vagy tanulni vágyna tőle. 

Az oldal tetejére