Indul a „Nagy Nyári Olvasási Kihívás” a Cor Leonis Kiadónál!

Kedves Olvasóink!

Örömmel jelentjük be, hogy elindult a Nagy Nyári Olvasási Kihívásunk! Az idei kihívás különleges, hiszen alapját Lezsák Levente izgalmas könyve, az  "Emerson & Tsa, avagy a titokzatos mordiai bűneset"  adja. Ez a történet tele van rejtélyekkel és kalandokkal, amelyeket együtt élhettek át a szereplőkkel.

Mi is az a Nyári Olvasási Kihívás?

A Cor Leonis Kiadónál küldetésünknek tekintjük, hogy ne csak mi, hanem gyermekeink is megszeressék az olvasást. Különösen nyáron, amikor hajlamosabbak vagyunk arra, hogy a kütyüket adjunk a gyerekek kezébe, szeretnénk valódi alternatívát kínálni és ösztönözni minden kedves követőnket, hogy tartson velünk! Változatos feladatainknak köszönhetően lehetőségetek nyílik arra, hogy külön-külön és együtt is elmerüljetek a Cor Leonis Kiadó könyveinek varázslatos világába.

A kihívás 8 héten át tart, és minden hétfőn új feladatokkal jelentkezünk a Cor Leonis Kiadó Facebook oldalán. A feladatok különböző olvasási és kreatív tevékenységeket tartalmaznak, amelyek segítségével még jobban elmélyedhettek ebben a vicces történetben. A részvétel egyszerű: minden héten kommentben reagáljatok a feladatokra, és máris esélyetek van nyerni!

 

Miért érdemes csatlakozni a kihíváshoz?

Nemcsak az izgalmas olvasási élményekért, hanem az értékes nyereményekért is! Azok között, akik minden héten részt vesznek és kommentelnek a feladatok alatt, a kihívás végén kisorsoljuk Lezsák Levente ősszel érkező következő kötetét, valamint egyéb meglepetésekkel is készülünk.

 

Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt kiváló program az olvasás!

Bár ennek a kihívásnak az alapját képező könyv elsősorban a gyermekeknek szól, a felnőttekről sem feledkeztünk meg. Számukra is készülünk egy izgalmas projekttel, amelyről hamarosan további részleteket árulunk el. Ez nyári kaland tehát az egész család számára tartogat érdekes feladatokat és olvasmányokat.

 

Mi a teendőd?

1.  Kövesd figyelemmel a Cor Leonis Kiadó Facebook oldalán: Minden hétfőn új feladatokkal jelentkezünk, amelyeket ott találsz meg.

2.  Szerezd be a könyvet : Ha még nem tetted, rendeld meg az  "Emerson & Tsa, avagy a titokzatos mordiai bűneset"  című könyvet webshopunkból. 

3.  Kommentelj : Reagálj minden héten a feladatokra kommentben. Így nemcsak élvezheted az olvasást, hanem esélyed van nyerni is!

4. Csatlakozz olvasói közösségünkhöz: Ha még nem vagy tagja, lépj be a Cor Leonis olvasói Facebook csoportunkba is, ahol tapasztalataidat és gondolataidat is megoszthatod az olvasmányokkal kapcsolatban.

A nyár tökéletes időszak arra, hogy kicsit fejben is kiszakadjunk a mókuskerékből. Legyen szó a strandon töltött pihenésről, egy hűs teraszon eltöltött délutánról vagy egy kellemes esti olvasásról, a megfelelő könyv mindig jó társ. A Cor Leonis Kiadó webshopjában széles választékban találhatók izgalmas és inspiráló olvasmányok, amelyek garantáltan feldobják a nyarat, elgondolkodtatnak és magukkal ragadnak.

Látogass el a Cor Leonis Kiadó webshopjába (https://konyvaruhaz.corleonis.hu), és szerezd be nyári olvasmányaidat még ma. Várunk mindenkit szeretettel a kihívásban és a közösségünkben!

Tartalomhoz tartozó címkék: Cor Leonis Kiadó ifjúsági könyvek
Az oldal tetejére