Termékek Menü

Maya Banks a Cor Leonis új szerzője

Maya Banks a Cor Leonis új szerzője

A méltán népszerű Maya Banks erotikus könyveivel szerzett világhírnevet.
Könyvsorozatai között egyaránt találhatunk történelmi színezetű, és kortárs időben játszódó történeteket, ám egyvalami minden könyvében közös: a lapok szinte izzanak olvasás közben.

Maya Banks egyik legnépszerűbb sorozata, a Kelly/KGI-széria hamarosan érkezik a Cor Leonis Kiadó jóvoltából.

A regényfolyam egy szuper titkos, szuper szenvedélyes szervezet mindennapjaiba enged bepillantást, természetesen nem mindennapi szereplőkkel.
A családi vállalkozásban működő Kelly Group International tagjai valaha a hadsereg különböző ágaiban szolgáltak.

Sam Kelly, harmadmagával a szervezet alapítója, valaha a hadseregben szolgált, és a legidősebb a fivérek között. A második rész, a No Place To Run meséli el az ő kalandjait.

Garrett Kelly a második legidősebb testvér, s az ex-tengerészgyalogos egyben társalapító is. Alaposabban a Hidden Away című könyvben ismerhetjük majd meg.

Donovan Kelly szintén sokat tett, hogy megalakulhasson a KGI. A szintén volt tengerészgyalogos egyelőre még nem rendelkezik önálló kötettel.

Ethan Kelly negyedikként született, de a sorozat nyitó kötete, a The Darkest Hour a haditengerészet egykor volt reménységével ismeretet meg bennünket.

Joe és Nathan Kelly a család legfiatalabb tagjai, ráadásul ikrek. Az ex-katona Joe-t egyelőre még csak mellékszereplőként láthatjuk, ám Nathan a negyedik, Whispers in the Dark című részben alaposabban is elcsábít mindenkit.

A szervezetben természetesen nem csak családtagok tevékenykednek, hanem korábbi bajtársak is, így az ötödik könyv, az Echoes at Dawn Eduardo "Rio" Bezeráról szól.

A KGI könyvekben az akció és a szenvedély alkot kirobbanó egyveleget. A különleges helyszíneken játszódó kötetetkben a katonai háttér, a harc az elesettekért éppúgy szerepet kap, mint a szerelem, ami felperzsel a szereplők körül mindent, és felhevíti az olvasókat.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus