JUNOT DÍAZ HÉT INDUL!

JUNOT DÍAZ HÉT INDUL!

Játsszunk egy kicsit!

Junot Díaz a kedvencem. Mindig is az volt és az is marad... Csak ő tud úgy ími, hogy miközben mélyen megérint és fájdalmat okoz, abszurd módon nevetnem kell közben... Nagyon büszke vagyok, hogy a harmadik, és egyben eddig létező összes könyvét megoszthattam a magyar olvasótáborral. Hétfőtől már a boltokban a FULLADÁS is.

A feladat:

Ha olvastál olyan Díaz könyvet, ami nagyon tetszett, értékeld könyváruházunkban a könyv oldalán, és írj mellé pár sort! (Miért tetszett, miért volt rád nagy hatással, kiknek ajánlod...) vagy írd meg kedvenc idézeted! (Tehát a sorsolásban való részvételhez nem elég csak a csillagozás.)

Az így született értékelések írói között kisorsolunk egy győztest, aki kedvére választhat egy könyvet friss megjelenéseink közül.*
Igen, a győztes választ, és nem mi mondjuk meg, hogy mit kap! ;)

Az értékelések visszamenőleg is érvényesek, tehát akik már korábban írtak kedvenceikhez, azok is esélyesek. (Ez esetben az elérhetőség miatt csak a lentebbi űrlapot szükséges kitölteni.)

Győztest 2016. május 16-án sorsolunk, azaz a nyereményjátékban a  május 15. 23.59-ig BÁRMIKOR megírt értékelések vesznek részt, ám természetesen ezután is örömmel fogadjuk a véleményeket.

Növelheted a nyerési esélyeidet, ha több könyvünket is olvastad, és mindegyiket értékeled. (Amennyiben több könyvhöz is azonos névvel születik értékelés, a lenti űrlapot elég egyszer kitölteni. A nyerési esélyek attól még halmozódni fognak.)

A nyereménykönyvet természetesen a Cor Leonis Kiadó juttatja el a szerencséshez.

 

Figyelem!

A győztest sorsolás útján, nem a leírt tartalom alapján választjuk, tehát nem kell indokolatlanul ódákat zengeni minden könyvről, mert a nyerési esélyek szempontjából lényegtelen, a könyvnek meg kifejezetten árt, ha nem szívből jön a dicséret. És bár örömmel olvassuk, ha az előkészületben lévő könyveinket türelmetlenül várják, elsősorban nem ilyen jellegű sorokat várunk. (Természetesen nem tilos)

Nem magunk miatt, hanem az Olvasóinkért! Célunk, hogy minden könyvünkhöz Ti magatok is hozzáadjátok a véleményeteket, és segítséget nyújtsunk másoknak, akik bizonytalanok vagy megerősítésre várnak következő könyvélményük kiválasztása előtt.

(Az értékelések nem azonnal aktiválódnak, melynek nem a tartalommoderálás, hanem a kéretlen spamek kiszűrése az oka. Ennek ellenére a trágár, vagy fajra, nemre, politikai és vallási hovatartozásra nézve sértő, azt firtató ajánlókat töröljük.)


 

Mivel az értékelés írásához nem szükséges regisztrálni, és nem kell semmilyen elérhetőséget megadni, valamint akár nick név is használható, meg kell oldanunk valahogy a szerencsés nyertes értesítését. Ezért az értékelés írása után - vagy akár előtt is - az alábbi űrlap kitöltésével lehet biztosítani, hogy megtaláljunk a sorsolás után.**De emeljük tovább a tétet!

Mindazok között, akik a könyv alatti Facebook komment dobozba (is) írnak értékelést/ajánlót, szintén kisorsolunk egy szerencsést, aki egy választható könyvvel lesz gazdagabb.***

Ajánlóírásra fel!

 

APRÓBETŰS RÉSZ, a félreértések elkerülése végett:

*Választható könyvek: Alaya Dawn Johnson: Nyárherceg, Junot Diaz: Fulladás, Junot Díaz: Így veszíted el, Junot Díaz: Oscar Wao rövid, de csodálatos élete, Maya Banks: a KGI-sorozat 1. része

**A megadott adatokat a törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára át nem adjuk.

***A Facebook győztest a Facebookon keresztül értesítjük. Ennek ellenére a Facebook semmilyen formában nem támogatja a nyereményjátékot.

Tartalomhoz tartozó címkék: hír
blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére