2.990 Ft
999 Ft
Kedvezmény: 1.991 Ft
Menny.:db
Szerző: Eric Kraft
Elérhetőség: Rendelhető
(1)

"Az amerikai fikció egyik alulértékelt gyöngyszeme: szokatlanul gyengéd és összetett románc, bámulatosan humoros bravúrokkal, ráadásul fenemód szexi egy könyv." (Nashville Scene)

Ez a humoros, megrendítő, szokatlan szerelmi történet finoman boncolgatja a rejtélyt, hogy mi az, ami képes együtt tartani két embert még hosszú évek múltán is. 

Herb és Lorna

2.990 Ft
999 Ft
Kedvezmény: 1.991 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Herb Piper és életvidám felesége, Lorna a Long Island-i Babbington tengerparti városkájának idilljében élnek. 

Herb Studebaker autókat árul, odahaza a pincében barkácsolgat önjelölt feltalálóként, és igyekszik elkerülni a rossz befektetéseket. Napos délutánok és szépen ápolt pázsitok színesítik a párocska csöndes, szerény mindennapjait – elénk tárul Norman Rockwell Amerikája. 

Ám Herb és Lorna a házaséletük bugyraiban különös kis titkokat rejtegetnek egymás elől, melyek csak lassan sejlenek fel a szexualitás ezen univerzális misztériumát bemutató krónikában. 

Amikor Peter Leroy-nak tudomására jut, hogy néhai nagyszülei voltak a mozgatható erotikus ékszerek megszületésének meghatározó alakjai, kénytelen módosítani a róluk magában kialakított képen. Rádöbben, hogy ez a férfi és nő nem csupán az ő Mammamája és Pappapája voltak, hanem élettel teli, szenvedélyes emberek sok-sok rejtéllyel. Peter elhatározza, hogy felfedezőútra indul a múltba, szép lassan megismeri a valódi Herbet és Lornát. Végigköveti a szerelmüket, az eseményeket, amelyek e felé az elképesztően valószínűtlen életút felé terelték őket, és megpróbálja megfejteni vidámságuk és derűjük titkát.

Eredeti cím Herb 'n' Lorna
Megjelenés 2011
Oldalszám 372

Értékelések

4.00
1 értékelés
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0
2015. 10. 29. -
Különleges történet két szerelmesről, akik egymás tudtán kívül ugyanannak a hobbinak hódoltak, tetszett, hogy olyan jól kijöttek egymással - talán túl idilli is volt, a fülszöveg alapján vártam néhány veszekedés, elhidegülést, hogy utána helyrehozzák a házasságukat.
Egy kellemes romantikus amerikai történet két különleges emberről, a fülszövegben említett szexi könyv címke is helytálló - de nem viszik túlzásba, az író megtalálta az helyes arányt.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:

Olvasokkk! Ez melyik történet? Olvasóterem
Kultography Olvasmányaim When Anaria Went to The Bookshop
Dóri online olvasónaplója Sivatagirózsakönyv Ír gulyás és csalamádé
Francica blogja Szilvamag olvas Hiranneth világa
     

Olvasóink írták:

"Rendkívül élveztem ezt a kis korszakos kitérőt, a visszautazást nagyanyáim és dédanyáim korába, amikor még az emberek emberibbek voltak, s a horizont oly végtelennek és csábítónak tűnt, hogy még a legmeggyökeresedettebb ember fiának is kedve támadt útra kelni, világot látni, felfedezni magának az életet, megkovácsolni a szerencséjét. Letelepednék én is a babbingtoni Nincshíd utcában, dolgoznék serényen, hogy takaros kis otthonom lehessen, jóízűeket nevetnék és táncolnék a barátaimmal, és ezer meg ezer szívvel szeretném a gyermekeimet és a férjemet. Mernék nagyokat álmodni, s el is hinném, hogy képes vagyok megvalósítani őket." (Anaria)

Az oldal tetejére