Termékek Menü

Gyakori kérdések

Tudok regisztráció nélkül vásárolni?
Természetesen igen. Ez esetben az Új vásárló vagyok ablakban a Vásárlás regisztráció nélkül részt kell választani, és a kért, számlázáshoz és szállításhoz szükséges adatokat megadni, melyek nem rögzülnek rendszerünk.

Könyves blogger vagyok, és kitöltöttem a speciális regisztrációt is. Mikortól él a különleges kedvezmény?
A blogger kedvezménybe való átsorolás nem automatikus, ezért a speciális regisztrációk átfutási ideje 24-48 óra. Az átsorolásról e-mail értesítést küldünk, és onnantól él a 30% kedvezmény.
Javasoljuk, hogy a kiválasztott könyveket a visszaigazoló e-mail megérkezéséig tegye kívánság listára, és az átsorolás után indítsa a rendelést.
Természetesen a visszaigazoló e-mailig is lehet vásárolni, ám ez esetben a regisztrált vásárlóknak járó 25% kedvezménnyel.

Meddig tart a könyves blogger kedvezmény? Van visszavonási ideje?
A könyves blogger kedvezmény állandó.
Amennyiben valaki nem kíván ezzel a lehetőséggel élni tovább, úgy a marketing@corleonis.hu címen kérvényezheti a blogger kedvezmény visszavonását.

Moly tag vagyok. Megéri a speciális regisztráció?
A Cor Leonis Kiadó a legelkötelezettebb olvasóknak időről-időre szeretne kedveskedni ajándékkuponokkal, melyet a speciális regisztrációt kitöltő Moly.hu tagoknak rendszeresen címezni. Őszintén reméljük, hogy ennek fényében a válasz: Igen!

Kupont vagy különleges kedvezményt érvényesíthetek az előrendelhető könyvekre?
Természetesen kuponjaink az előrendelhető könyvek esetében is felhasználhatóak.

Kupont vagy különleges kedvezményt érvényesíthetek az akciós vagy az outlet könyvekre is?
Outlet és akciós könyveink már eleve kedvezményes áron vásárolhatóak meg, így azokra kupont érvényesíteni nem lehet.
Azonban ha egy rendelésen belül található rendelhető vagy előrendelhető könyv is, azokra ugyanúgy érvényes, így a végösszegből is levonódik a kupon értéke.

Mik azok az outlet könyvek?
Az outlet könyvek lényegében szépséghibás könyvek, amik a szállítás vagy tárolás során keletkeztek. Szépséghiba lehet: elszíneződött lapok vagy lapélek, minimális gerinchiba, borítóhiba, esetleg szamárfül. Ezek a hibák esztétikai szempontbóllényegesek, az olvashatóságot nem befolyásolják.
A szépséghibás, outlet könyvek azonban nem egynlőek a nyomdahibás könyvekkel.

Mennyi a szállítási díj?
A szállítási díjak jelenleg az alábbiak: 5000 Ft összegű rendelés alatt: 750.-Ft, 5001-10.000 Ft összegű rendelés között: 450.-Ft, 10.001 Ft összegű rendeléstől a kiszállítás ingyenes!
Természetesen a szállításra vonatkozó információk megtalálhatóak a Szállítási díjaink és a Vásárlási feltételek menüpont alatt is.

Előrendelhető és rendelhető könyvet is a kosaramba tettem. Hol tudom jelezni, hogy ráér a szállítás, míg az előrendelhető könyv kaphatóvá nem válik?
Rendelhető és előrendelhető könyvek szállításának összevárását a rendelési folyamat végén, a Megjegyzés rovatban lehet jelezni. Amennyiben ezt elmulasztotta, a rendeles@corleonis.hu címre írt levélben még mindig jelezheti a rendelés számát, nevét, és a megrendelt könyvek címét feltüntetve.

Hol tudom személyesen is megvásárolni a Cor Leonis könyveket?
A Cor Leonis könyvei az összes nagyobb könyvesboltban megtalálhatóak. Amennyiben az Ön számára ideális könyvesboltban mégsem találná, kérjük jelezze ezt a marketing@corleonis.hu e-mail címen, hogy mielőbb felvehessük ennek érdekében a kapcsolatot az adott bolt üzletvezetőjével.

Van a kiadónak saját könyvesboltja, ahol személyesen is vásárolhatnék?
Jelenleg még nincs, de idővel elképzelhető, hogy belevágunk.

Nem biztos, hogy otthon leszek, mikor a futár érkezik. Más is átveheti a csomagot?
A DPD futárszolgálat szolgáltatásai közé tartozik, hogy amennyiben a címzett nem tartózkodik a csomagcímkén megjelölt címen a futáruk egy értesítőt hagy a sikertelen kézbesítésről. Az értesítőn szereplő szám segítségével a címzettnek a www.dpdcsomagom.hu portálon lehetősége van arra, hogy az első sikertelen kézbesítési kísérlet után az egyedi igényeinek megfelelően alakítsa csomagja kiszállítását. Amennyiben a módosítás éjfélig megtörténik, a Címzett már másnap megkaphatja a csomagját. A kézbesítés történhet másik címre - például egy másik városba, az ügyfél munkahelyére -, de lehetőség van a kiszállítás dátumának módosítására is, illetve amennyiben az ügyfél úgy kívánja, a futár egy megadott helyen le is adhatja a csomagot.

Mikor jelenik meg XY következő könyve?
Megjelenési tervezetünk sok mindentől függ, amivel kapcsolatban igyekszünk folyamatos tájékoztatást nyújtani Olvasónknak. Javasoljuk, hogy kövessék figyelemmel közösségi oldalainkat, illetve honlapunkat, könyváruházunkat.

Mikor jelenik meg pontosan XY könyv?
A könyváruházban feltüntetett megjelenési időpontok mindig a legfrissebb információt mutatják adott könyv megjelenésével kapcsolatban. Amennyiben nincs konkrét nap megadva, az azért lehet, mert még mi sem tudunk biztosat (bizonytalanul ígérgetni pedig nem szeretnénk).
Amint adott előrendelhető könyvnél a konkrét dátum fixálódik, frissítjük a könyv adatlapját. Érdemes tehát minél sűrűbben visszalátogatni hozzánk.

Nagyon tetszenek a könyveitek, és szeretném, ha a véleményem az oldalatokra is felkerülne. Lehetséges ez?
Minden véleményt nagy becsben tartunk, és szeretettel várjuk a marketing@corleonis.hu címre, vagy akár Facebook üzenőfalunkra is.
Természetesen a könyváruházban egyébként is lehetőség van véleményt mondani a könyveinkről, amit az adott könyv termékadatlapján a 'Vélemények' fülre kattintva lehet megtenni.

Készítettem trailert/bannert. Felkerülhet az oldalra?
Amennyiben bárkinek kedve lenne színesíteni könyváruházunkat trailerrel vagy bannerrel, kérjük küldje el nekünk a marketing@corleonis.hu címre. Ha tartalmilag, formailag és minőségileg megfelelő, a készítő elismerésével elhelyezzük a megfelelő oldalon.

A weboldalon található anyagokat felhasználhatom?
A weboldalon található tartalom a Cor Leonis Films Kft. szellemi tulajdona, és teljes egészében szerzői jogvédelem alatt áll. Természetesen van mód rá, hogy ezeket a tartalmakat felhasználhassák mások is a kiadó népszerűsítésére, ám ezt minden esetben a marketing@corleonis.hu címre küldött levélben kell jelezni.

 

Ha kérdéseire itt nem talált választ, kérjük írja meg azt nekünk a marketing@corleonis.hu címre!