2.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Karen Chance
Elérhetőség: Rendelhető
(5)

„Karen Chance elfoglalta helyét Laurell K. Hamilton, Charlaine Harris, Mary Janice Davidson és J. D. Robb mellett.” 

(SF Revu)

 

A hajnal átka

2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Noha Cassandra Palmer nagy hatalommal bíró Pythiává vált, ez egyáltalán nem készteti visszavonulásra azokat, akik a halálát kívánják. A természetfeletti lények világában kevesen örülnének annak, ha az önfejű Cassie foglalná el a legfőbb jövőbelátó posztját – és minden tőlük telhetőt el is követnek, hogy mielőbb eltegyék láb alól.
A vámpírok Szenátusa támogatja ugyan Cassie-t új tisztségében, ám az általuk biztosított védelemnek ára van: szövetségre kell lépnie a szexi vámpír nagymesterrel, Mirceával, aki saját tulajdonaként tekint a lányra.
Ám még a vámpíroknak is komoly gondot okozhat Cassie életének megóvása, hiszen Apollo, az önjelölt istenség, a Pythia hatalmának forrása az ellenfelük. Hogy megmentse saját életét – és mellesleg a világot – Cassie-nek szembe kell néznie teremtőjével...

Eredeti cím Curse the Dawn
Fordította Bertalan György
Oldalszám 460
Megjelenés éve 2013

Értékelések

5.00
5 értékelés
5
5
4
0
3
0
2
0
1
0
2016. 07. 20. -
Újfent hozta a már megszokott Karen Chance színvonalat.
2016. 01. 20. -
Imádom a történetét, egy percre sem unatkozik az ember, ha egyszer a kezébe veszi a könyvet! :)
2015. 12. 14. -
Cassandra Palmer sorozat első részét még akkor olvastam, amikor faltam a vámpíros könyveket. Csalódott voltam, mert nem nyerte el a tetszésemet. Túl tömörnek éreztem, hiányoltam a humort, szereplőket sem szerettem. Egy sorozatot nem szoktam egy kötet alapján megítélni ezért folytattam. Történet mindig nem nyerte el a tetszésemet, de megkedveltem Pritkint, miatta vettem a kezembe a 3. részt. 3. kötet beszippantott, ezt a részt már nagyon szerettem, függő lettem. Most meg itt a 4. rész. Sokat kellett rá várnom, de megérte. Erre nem tudnám azt mondani, hogy szerettem, ez a szó nem tudná kifejezni azt, amit érzek. Inkább azt mondanám rá, hogy imádtam. Rossz, hogy egy könyvre maximum csak 10 pontot lehet adni, még ezt is kevésnek érzem. I
2015. 10. 28. -
Imádom ezt a sorozatot, részről részre egyre jobban. Humoros, pörgős, egyedi. A szereplők egytől egyik fantasztikusak: Cassie-t a humoráért, Pritkint a beszólásaiért, Joe-t pedig azért bírom, mert a legjobb fej szellem, akivel találkoztam könyv lapjain :D
Mindenkinek ajánlom, aki egy igazán klassz urban fantasy sorozatra vágyik!
2013. 02. 02. -
Fantasztikusan jó könyv, nagyon jól kidolgozott fantasy, végig pörgős események, hihetetlen humorral fűszerezve + 2 jó pasi :) Nem egy összecsapott könyv, érdemes 2x is elolvasni. Abszolúte toplistás. Csak ajánlani tudom.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:

Gretty szerint a világ Keményfedél Francica blogja
Zenka szerint a könyvek Cultura.hu Wee blogja
Elhaym blogja Kritikus szemmel Timi könyvkuckója
     

Olvasóink írták:

"Óóó, hogy én mennyire szeretem ezt a sorozatot. (...) Faltam az első sortól az utolsóig. Ez a rész sem különbözött a többitől… a Palmer könyvekre jellemző, hogy állandó izgalomban tartja az olvasót, egy percre sem hagyja lankadni az ember fantáziáját és figyelmét… egyszerűen beszippant." (nykyriana)


"Hát már nagyon ideje volt hogy végre egy olyan könyv kerüljön a kezembe, amit nem akartam letenni és mindegy volt, hogy ki mit akart tőlem." (Maszatostappancs)


"Nem tudom mit szed/eszik/iszik ez a nő, hogy így fel van pörgetve, de adjon belőle. Vagy küldessen Pritkinnel!" (Elsia)


"Én mindig is szerettem ezt a sorozatot. Sokaktól megkaptam, hogy bizonyos dolgok érthetetlenek, nem magyarázza el rendesen az írónő, és a többi… de nem tudom, nekem ezzel sose volt problémám, mármint ez nekem nem tűnt fel, de hát mások vagyunk, megeshet, hogy bizonyos helyeknél kreáltam magamnak magyarázatokat… de nem is ez a lényeg. Inkább az, hogy mennyire kínos, mikor hajnali három fele olvasol egy könyvet, és elkapsz egy olyan jelenetet amin tudod, hogy röhögnöd kell – de nem teheted, mert akkor felvered a körülötted alvókat. Így én kénytelen voltam a párnába nyomni a fejem, hogy „csodálatos”, sátáni heherészésemmel ne zavarjak meg senkit édes álmaiban. Nagyon szeretem ezt a sorozatot, ez a könyv szerintem kifejezetten jó lett, és nagyon-nagyon várom a következő részt." (Enoia)


"Imádok Cassie életéről olvasni, mindig mosolyt csal a számra, hogy milyen újabb bonyodalmakba és kalamjkákba keveredik. Arról nem is beszélve, hogy a hölgy jó humorral lett megáldva." (Anina89)


"Ez valami eszméletlen jó volt és a sorozat egyenesen függőséget okoz. :) Lehetetlenség kibírni míg megjelenik a következő." (Pöfivonat)


"Az eddigi legeslegjobb rész a sorozatból! Csak azt sajnálom, hogy nem volt több időm az olvasásra, és így nem tudtam egyszerre „befalni” az egészet, úgy ahogy van." (Timi)


"Imádom! A humorát, a pasikat benne és a cselekményét magát is! Imádtam minden egyes sorát – csak azt sajnáltam, hogy hamar kiolvastam. Alig várom, hogy az ötödik, aztán hatodik részt is olvashassam. " (Libricica)


"Hát ez nagyon-nagyon jól esett. Mindenkinek üzenem, aki nem bízik annyira a sorozatban, hogy részről – részre egyre jobb és jobb, ráadásul mostanra már elért az öt csillag fölé is. Akció, jó pasik, humor – nincs pihenés: ha pörgésre vágytok ez a ti regényetek." (Zenka)


"Ezért imádom én ezt a sorozatot. csupa akció, vámpírok, mágusok, nagy csaták meg üldözések, csupa izgalmas karakterrel, semmi csöpögés, nincsenek érzelmi drámázások, csak finom erotika, meg varázslatok hajigálása." (Nima)


"Az első három fejezetben még tudtam magam tartani ahhoz, hogy lassan, napi egy fejezetet olvasok, de a negyediktől már képtelenség lett volna akár egy komplett hadmágusi fegyvertárral is lefejteni a könyvről. Csak szuperlatívuszokban tudok róla nyilatkozni, főleg azok után, hogy volt egy pillanat, amikor már annyira folyamatosan röhögtem, hogy keservesen elkezdtem sírni. Komolyan, a halálos ágyamhoz ezt a könyvet fogom odakéretni, és átröhögöm magam odaátra Cassie és Pritkin közös jelenetein." (Gretty)


Kosárba

Az oldal tetejére