A bohóc Trump és a féktelen Uránusz - ahogy Los Angeles legjobb asztrológusa látja

Vágási Emőke
2018. 06. 21. 17:06:44

Jó ideje olvasom Los Angeles legmenőbb asztrológusának kikiáltott Gahl Sasson blogját, mert szeretem az érdekes magyarázatokat, összefüggéseket megvilágító, hasznos tapasztalatokat az égi történések és a napi politikai események között. Gahl nagy szinkronicitás-vadász, kiváló mesélő, akinek nagyon jó a stílusa, így általában alig várom, miről ír majd a legközelebb. Nem olyan régen meg is ismerkedtem vele, és hozzájárult, hogy hírleveleit az olvasóinkkal is megosszam, hiszen nem véletlenül kiadónk egyik legnépszerűbb könyve az Éves horoszkóp.

Gahl mai hírlevelének egyik érdekes eleme: Trump és a féktelen Uránusz egymásratalálása. És praktikus, szemléletes tanácsai sem maradnak el, hogy mire is számítsunk a következő 2 hónapban. 

 

 

A retrográd Mars

Boldog Szent-Iván éjt! 

Mint olvashattátok, láthattátok a hírekben, Donald Trump, természetéhez hűen, hagyta magát a benne lakó játékos és bohóc, az Uránusz által vezetni, aki a gazdaságot uraló Bika jegyébe lépett át még májusban. Felülvén az Uránusz „cselekedj felelőtlenül” biztatásának, Trump ellenségeiből (a világ diktátoraiból) barátot, a G7 szerződés aláírásának megtagadásával pedig barátaiból ellenséget faragott magának. Ezek mellett még kirobbantott egy kereskedelmi háborút is, amely várhatóan nem csak fodrokat, de komoly hullámokat, sőt egész cunamit okoz a gazdasági világban ezen a nyáron (július 26-augusztus 18 között, amikor a Mars és a Merkúr egyaránt retrográd, és jönnek a nap-és holdfogyatkozások is), novemberben (amikor a Jupiter már kimegy a Skorpióból és nem a gazdaságot támogatja) és jövő év márciusában (amikor azt Uránusz visszatér a Bikába). 

 

Legutóbb, amikor az Uránusz a Bika jegyében járt, a ’30-as években, a Nagy Válság idejét élték, amikor agresszív protekcionista elvek és politika diktált. A 30-as évek kereskedelmi háborúi (Smoot-Hawley törvény) valódi háborúvá fajultak. Mindannyiunknak oda kell figyelnünk és megtennünk a magunkét e destruktív elvek érvényre jutása ellen. A ciklusok ismétlődnek... Mindig. 

Ebben az e-mailben azonban inkább a közelgő retrográd Mars időszakára koncentrálnék (június 26-augusztus 28).

1 a millióból – egy retrográd Mars esettanulmány

1950 március 1-jén, Nebraska állam Beatrice nevű városkájában egy csodálatos egybeesés-sorozat történt. A városkának volt egy templomi kórusa, amely szerdánként este 7:20-kor jött össze próbálni. A kórusnak mindösszesen 15 tagja volt, és március 1-jén, (és a Mars retrográd pályán mozgott), egy sor véletlen esemény történt, melynek következtében viszont a kórus egyetlen tagja sem ment el a próbára. Íme, mik történtek – (mind kiváló példák a retrográd Mars hatásra):

 • A lelkész, a felesége és a lányuk azért késlekedtek, mert a feleség nem tudta felhevíteni a vasalót. Márpedig az ember lánya nem teheti ki a lábát a házból gyűrött ruhában. Mit mondanának a szomszédok!
 • Egyik tag nem tudott megoldani egy mértanfeladatot és miközben a szögeket méregette, számolgatott, megfeledkezett az időről.
 • Egy másik hölgy képtelen volt felébreszteni a lányát délutáni álmából, és ezért késtek el.
 • Két kórustag a rádió mellé ragadt, nem bírták otthagyni az érdekes műsort míg véget nem ért

A 15 tag egyike sem ért oda 7:20-ra, így a templom üresen állt. 7:25-kor a gázvezeték eltört és a templom felrobbant. A retrográd Mars mentette meg mindannyiukat!

Ezt a történetet Warren Weaver matematikus írta le Lady Luck – a valószínűség elmélete című könyvében. Természetesen nem említi a retrográd Marsot. Miután olvastam a történetet, elkészítettem a robbanás horoszkópját,  és azt láttam, hogy a Mars a Mérlegben volt retrográd, (a zene jegyében). Weaver úgy számolta, hogy az esélye annak, hogy ilyesmi megtörténjen, 1 volt a millióhoz... 

Hasonló szinkronicitásra, „véletlen” egxbeesésekre számíthatunk június 27 és augusztus 28 között. 

 

Retrográd Mars a Vízöntő és a Bak jegyében

A Mars június 27-augusztus 13 között a Vízöntőben, augusztus 13 és 28 között a Bak jegyében retrográd. A Mars Vízöntő-beli utazása idején több konfliktus és félreértés várható a barátaiddal, cégen vagy szervezeten belül, valamit több kihívás várható a hivatalnokokkal és az állammal kapcsolatban. A Bakban esedékes retrográd Mars időszakban pedig hasonló esetek várhatók a feletteseiddel, apa-figurákkal, politikusokkal és a karrieredben. 

Mit ne tegyél?

 • Ne indíts semmiféle háborút. Aki először lő, az veszít. 
 • Ne írj alá békemegállapodást, mert háborúvá fajul. Például a hírhedt német-szovjet meg nem támadási szerződés,  a Molotov-Ribbentrop paktum (mely 1939. augusztus 23-án született), kevesebb, mint 2 évig tartott, és háborúval végződött
 • Próbáld meg elkerülni a műtéteket, ha egy mód van rá
 • Kerüld az impulzív reakciókat
 • Kerüld nagyobb elektromos berendezések, eszközök vásárlását
 • Kerüld saját cég indítását
 • Kerüld új szerelmi kapcsolatok kialakítását (régieket felmelegíthetsz)
 • Kerüld a túlzásba vitt/megerőltető edzést

Mit tegyél? 

 • Kiváló időszak visszatérni és átnézni régi, félbemaradt projekteket
 • Változtasd meg a mozgási szokásaidat
 • Hagyj fel az alkohollal vagy bármely negatív, rossz szokásoddal

Kellemes nyarat/telet, és hátrafelé tangózást a forró, szexi Marssal! 

Gahl

www.cosmicnavigator.com

 

blog comments powered by Disqus
Az oldal tetejére