Ébredj velünk

2.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Diana Peterfreund
Elérhetőség: Rendelhető
2

Filmen is hódít!

A LEGFRISSEBB HÍREK: Az elszánt, fiatal TV-producert, Becky Fullert kirúgják a New Jersey-i helyi reggeli műsorból, így szakmai élete - magánéletéhez hasonlóan - kilátástalanná válik.

Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor
Lorem ipsum dolor

Fülszöveg

Kétségbeesetten, de töretlen optimizmussal, Becky elhatározza, hogy talpán landol, és egyszer csak a Pirkadat, egy New York-i TV-csatorna bukdácsoló reggeli hírműsorának alkalmazásában találja magát. A csatorna viszont gyorsabban süllyed, mint maga a Titanic, és a béka feneke alatti nézettség csupán a jéghegy csúcsa: a stúdió kamerái a kőkorszakból származnak, a vezető producerek pedig reklámblokkonként adják egymásnak a kilincset. Becky megígéri a csatorna igazgatójának, hogy megállítja a zuhanást és fellendíti a nézettséget. Ennek érdekében a legendás híradóst, Mike Pomeroy-t kéri fel műsorvezetőnek egy olyan ajánlat kísértében, amelyre lehetetlen nemet mondani. Mike-nak persze borsódzik a háta a műsor komolytalan témáitól, ráadásul a másik – hozzá hasonlóan a végletekig hiú - ex-szépségkirálynővel és társműsorvezetővel, Colleennal is azonnal összeakasztja a bajszát. Becky életében az egyetlen jó dolog Adam Bennett, a csatorna egy másik, igen jóképű producere, ám az Ébredj velem sikertelensége kettejük bimbódzó kapcsolatára is árnyékot vet. Miközben Mike és Colleen a kamerák előtt iszapbirkóznak, Becky minden erejével szerelmi élete, hírneve, illetve maga a műsor megmentésén fáradozik, mielőtt a csatorna végképp lehúzná előttük a rolót.


 

A mozifilm trailere:

Eredeti cím Morning Glory
Fordította Balika Anna
Oldalszám 232
Megjelenés éve 2010

Értékelések

4.00
2 értékelés
(0)
(2)
(0)
(0)
(0)
Írja meg véleményét!
|
2015. 10. 29.
Először a filmet láttam, ami nagyon megtetszett, aztán összefutottam a könyvvel is és szerencsére ebben sem kellett csalódnom. Könnyed, gyorsan olvasós, aranyos történet.
|
2015. 10. 28.
Szórakoztató, humoros történet.
A karakterek összetettek és szerethetőek, a párbeszédek pedig sziporkázóak.
Láttam a filmet, olvastam a könyvet, s szerencsére mindkettőn rengeteget mosolyogtam. A történet cselekménye számomra másodlagos volt, a szereplők voltak az első helyen.
Kiknek ajánlom? Minden olyan olvasónak, akik egy humoros történettel szeretnének kikapcsolódni. Egy fárasztó nap után tökéletes lazításhoz.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:
EST.hu Nők Lapja Café Kristina blogja
Bobó olvas Metropol Sajtosroló blogja
Betűvető Primadonna Ír gulyás és csalamádé
Mixonline.hu Ariadne olvasmányai  
     

Olvasóink írták:

"Kikapcsolódásnak tökéletes! Rengeteget nevettem, alig várom, hogy lássam a filmet is!" (Csenga)

"Újabb példája annak, hogy a könyv jobb, mint a megfilmesített változat. " (Kristiine)

"Imádom. Imádom. Imádom." (Faniii)