2.990 Ft
Menny.:db
Szerző: Diana Peterfreund
Elérhetőség: Rendelhető
(2)

Filmen is hódít!

A LEGFRISSEBB HÍREK: Az elszánt, fiatal TV-producert, Becky Fullert kirúgják a New Jersey-i helyi reggeli műsorból, így szakmai élete - magánéletéhez hasonlóan - kilátástalanná válik.

Ébredj velünk

2.990 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Fülszöveg

Kétségbeesetten, de töretlen optimizmussal, Becky elhatározza, hogy talpán landol, és egyszer csak a Pirkadat, egy New York-i TV-csatorna bukdácsoló reggeli hírműsorának alkalmazásában találja magát. A csatorna viszont gyorsabban süllyed, mint maga a Titanic, és a béka feneke alatti nézettség csupán a jéghegy csúcsa: a stúdió kamerái a kőkorszakból származnak, a vezető producerek pedig reklámblokkonként adják egymásnak a kilincset. Becky megígéri a csatorna igazgatójának, hogy megállítja a zuhanást és fellendíti a nézettséget. Ennek érdekében a legendás híradóst, Mike Pomeroy-t kéri fel műsorvezetőnek egy olyan ajánlat kísértében, amelyre lehetetlen nemet mondani. Mike-nak persze borsódzik a háta a műsor komolytalan témáitól, ráadásul a másik – hozzá hasonlóan a végletekig hiú - ex-szépségkirálynővel és társműsorvezetővel, Colleennal is azonnal összeakasztja a bajszát. Becky életében az egyetlen jó dolog Adam Bennett, a csatorna egy másik, igen jóképű producere, ám az Ébredj velem sikertelensége kettejük bimbódzó kapcsolatára is árnyékot vet. Miközben Mike és Colleen a kamerák előtt iszapbirkóznak, Becky minden erejével szerelmi élete, hírneve, illetve maga a műsor megmentésén fáradozik, mielőtt a csatorna végképp lehúzná előttük a rolót.


 

A mozifilm trailere:

Eredeti cím Morning Glory
Fordította Balika Anna
Oldalszám 232
Megjelenés éve 2010

Értékelések

4.00
2 értékelés
5
0
4
2
3
0
2
0
1
0
2015. 10. 29. -
Először a filmet láttam, ami nagyon megtetszett, aztán összefutottam a könyvvel is és szerencsére ebben sem kellett csalódnom. Könnyed, gyorsan olvasós, aranyos történet.
2015. 10. 28. -
Szórakoztató, humoros történet.
A karakterek összetettek és szerethetőek, a párbeszédek pedig sziporkázóak.
Láttam a filmet, olvastam a könyvet, s szerencsére mindkettőn rengeteget mosolyogtam. A történet cselekménye számomra másodlagos volt, a szereplők voltak az első helyen.
Kiknek ajánlom? Minden olyan olvasónak, akik egy humoros történettel szeretnének kikapcsolódni. Egy fárasztó nap után tökéletes lazításhoz.

Ajánlók

Vélemények a könyvről:
EST.hu Nők Lapja Café Kristina blogja
Bobó olvas Metropol Sajtosroló blogja
Betűvető Primadonna Ír gulyás és csalamádé
Mixonline.hu Ariadne olvasmányai  
     

Olvasóink írták:

"Kikapcsolódásnak tökéletes! Rengeteget nevettem, alig várom, hogy lássam a filmet is!" (Csenga)

"Újabb példája annak, hogy a könyv jobb, mint a megfilmesített változat. " (Kristiine)

"Imádom. Imádom. Imádom." (Faniii)

Az oldal tetejére