Szerző: Cor Leonis Kiadó
Elérhetőség: Rendelhető
Nem értékelt

Van-e fontosabb és értékesebb dolog egy szülő számára a világon, mint a családdal, a gyerekkel töltött minőségi idő? Van-e olyan szülő, aki nem azt szeretné, hogy gyermeke vele ossza meg a legmélyebb félemeit, reményeit és titkait? A szülő-gyermek kapcsolat elmélyítéséhez nyújt minőségi tippeket, gyakorlatokat Maureen Healey könyve, melyhez egy kis csokoládét és az egész család számára fogyasztható boldogító teát csomagoltunk a teljesebb élményért. 

"Felvértezni gyermekeinket mindazzal a magabiztossággal és belső tartással, mely révén egyrészt túlteszik magukat tévedéseiken és kudarcaikon, másrészt képessé válnak képességeik tökéletes kibontakoztatására – ez boldog és elégedett felnőttkoruk záloga. Maureen Healy pontosan ehhez ad útmutatást a keleti bölcseletek és a pszichológia modern tudományának ötvözése által. Így alkotta meg, és tárja elénk az önbizalom és belső erő öt építőkövét, melyeket nekünk is ismernünk kell, hogy utódaink boldogabbak és egészségesebbek legyenek, világunk pedig harmonikusabbá és még gyönyörűbbé váljon. Mindenkinek ajánlom a könyvet, akik szeretnék megismerni és továbbadni a mélyreható gondolatokat a jövő generációinak. – írja Surya Das láma, az Awakening the Buddha Within írója.

"Neveljünk boldog gyermeket című könyvében Maureen Healy jól használható és értékes eszközöket ad a kezünkbe, arra buzdítva minket, hogy gyermekeinket tisztelve és támogatva építsük fel bennük a magabiztos világképet, így tegyük boldogabbá őket. Kötelező olvasmány az összes szülő, tanító és minden felelősségteljesen gondolkodó ember számára. – fejti ki Edwene Gaines, a The Four Spiritual Laws of Prosperity szerzője a könyvről, és e két vélemény tökéletesen tükrözi mindazt, amit mi is gondolunk és tapasztaltunk róla. 

Boldog gyermekkor - felejthetetlen pillanatok

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Az oldal tetejére