Könyveink Menü
0

Wake-Up! Day

2017. legnagyobb transzformációs/motivációs showja - világsztárok és magyar kiválóságok fellépésével!

Képzelj el egy olyan napot, amely a stresszről, a rohanásról, és a pénzről szól! De úgy, hogy ez a nap egy örök élmény, és életed legmeghatározóbb, maradandó pozitív változását hozza! Egy olyan napot, melynek Te vagy a legfontosabb szereplője, miközben azokat az világsztárokat és hazai kiválóságokat hallgatod, akiket a Wake-Up! Day keretében hívtunk meg Magyarország egyik legnagyobb színpadára.

MIÉRT SZERVEZZÜK MEG A WAKE-UP DAY-t?

Mert szeretnénk minden hozzád hasonlóan nyitott elméjű és szívű embernek utat mutatni az önismerethez, sikerhez, jólLéthez. Jól működő, világszinten bevált módszereket átadni, sikersztorikkal, konkrét tudással, kézzel fogható eszközökkel, azonnal alkalmazható technikákkal segíteni abban, hogy erről a transzformációs napról úgy indulj haza, hogy nincs már akadály, csak feladat, és tudod: minden, amit szeretnél, elérhető számodra.

Hiszünk abban, hogy az igazi boldogsághoz az önismerethez vezet - csak el kell indulnod rajta. Lépj ki a komfortzónádból, told ki velünk és vendégeinkkel a határaidat 2017. április 1-jén!

ELŐADÓINK

Lisa Nichols

A világ egyik legkeresettebb transzformációs trénere, A Titok című film sztárja, médiaszemélyiség, üzletasszony, a JólLét Most és számos más bestseller szerzője.

Marisa Peer

A hipnózis nagymestere, vezető sztárterapeuta, aki az angol királyi családon és olimpiai sportolókon kívül számos hollywoodi sztárral és más hírességgel dolgozik együtt; a Rendíthetetlen önbizalom és más bestsellerek szerzője, médiaszemélyiség.

Jeffrey Allen

Szoftvermérnökből lett energiagyógyász, lifecoach.

Dr. Kemény Dénes

Volt válogatott vízilabdázó, aki 15 éven keresztül vezette a magyar válogatottat, háromszoros olimpiai aranyérmes edző, ma a Kemény Dénes Vezetői Akadémia tanácsadója.

Hosszú Katinka "IronLady" és Shane Tusup

Világ-és olimpiai bajnok úszónő, motivátor, "A magyar Iron Lady" írója és férje/edzője/társa, Shane Tusup.

Pásztor Anna

énekes, művész, életművész

 

Rendezés:
Nézet: