Könyveink Menü

"Alig várom a hosszú téli estéket" könyvcsomag

A nyár idénre visszahozhatatlanul oda, a nappalok egye rövidebbek... a hosszú esték pedig minden bizonnyal jobban telnek az általunk összerakott gyűjteménnyel, amelyek garantálják a romantikus hangulatot, a jókedvedet és a feltöltődést garantálják! 

Benne van ugyanis: 

Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről - az érzelmes

Syrie James: Az elveszett Jane Austen-kézirat - a romantikus

Eric Kraft: Herb és Lorna - a szexi

Diana Peterfreund: Ébredj velünk - a karrierközpontú chick-lit, amelyből film is készült

Maria Murnane: Papíron príma - a vicces

Mindezt ellenállhatatlan áron... 

Kivitel: Puha kötés

Fülszöveg

Jessica Brockmole: Levelek Skye szigetéről - az érzelmes

Az óceán két különböző partján, békeidőben és háborúban, de leginkább papíron és tintán keresztül megélve az eseményeket a Levelek Skye szigetéről egy levél mindent megváltoztató erejéről szól – a levéléről, melyet soha nem kellett volna elküldeni, a levéléről, mely soha nem kerül elküldésre, és a levéléről, melyet örökre megőriz a címzettje. Syrie James: Az elveszett Jane Austen-kézirat - a romantikus

A gyönyörű, több száz éves Greenbriar birtokra érve Samanthának nincs könnyű dolga, amikor meg akarja győzni Anthony Whitakert, a jóképű, ám hajthatatlan tulajdonost arról, hogy kutassák fel az elveszett Austen-művet – egészen addig, amíg szóba nem kerül, hogy a kézirat akár több millió dollárt is érhet...


Eric Kraft: Herb és Lorna - a szexi

Herb és Lorna a házaséletük bugyraiban különös kis titkokat rejtegetnek egymás elől, melyek csak lassan sejlenek fel a szexualitás ezen univerzális misztériumát bemutató krónikában. Ez a humoros, megrendítő, szokatlan szerelmi történet finoman boncolgatja a rejtélyt, hogy mi az, ami képes együtt tartani két embert még hosszú évek múltán is.


Maria Murnane: Papíron príma - a vicces

Waverly Bryson a húszas évei végén járó sikeres fiatal nő, akinek majdnem mindene megvan: álomállás a sportpíár területén, két igazi barátnő, és egy bár, ahol mindenki ismeri. Ami hiányzik viszont: egy jegygyűrű. Miután azonban faképnél hagyják az oltáránál, már nem is hiányzik neki annyira.
Papíron príma finoman emlékezteti az Olvasót, hogy mindenkinek beeshet egy rosszul sikerült randi (vagy akár egy tucat), és hogy mindannyiunknak szüksége van egy jó barátra, aki megnyugtat: „Édesem, nem vagy egyedül”.


Diana Peterfreund: Ébredj velünk - az igazi chick-lit, amelyből film is készült!

Az elszánt, fiatal TV-producert, Becky Fullert kirúgják a New Jersey-i helyi reggeli műsorból, így szakmai élete - magánéletéhez hasonlóan - kilátástalanná válik.
Kétségbeesetten, de töretlen optimizmussal, Becky elhatározza, hogy talpán landol, és egyszer csak a Pirkadat, egy New York-i TV-csatorna bukdácsoló reggeli hírműsorának alkalmazásában találja magát...

Kosárba

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


További könyveink a szerzőtől