Könyveink Menü

Második esély

Ár:
2.990 Ft
2.242 Ft
Kedvezmény: 25%

KGI-sorozat 1. rész


Maya Banks érzéki jelenetekkel is bíró, ám nem pusztán csak az erotikára kiélezett sorozatának középpontjában a Kelly Group International, azaz a KGI áll; egy szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.

Ethan Kelly, az egykori haditengerész repülőgép-szerencsétlenségben veszítette el a feleségét. Az azóta eltelt egy évben elzárkózott a külvilágtól, és senki sem képes áttörni a maga köré emelt falakat. A mélységes fájdalom mellett rettenetesen gyötri a bűntudat, mert férjként óriási kudarcot vallott.

 

Egy nap azonban megtudja, hogy Rachel él, de fogságban tartják. Azt tervezi, hogy a KGI, a szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása segítségével kiszabadítja. Azzal viszont nem számolt, hogy a felesége nem emlékszik sem rá, sem a közös életükre. Ethan reméli, hogy jóváteheti a múltbéli hibáit, és kapnak egy második esélyt. A veszély azonban még nem múlt el. A rejtélyes fogvatartók nem hagyhatják életben a nőt, és ki tudja, milyen titkok kerülnek napvilágra, ha Rachel egy nap visszanyeri az emlékezetét.

 

Kelly Group International (KGI): szupertitkos elit csapat, a katonai múlttal rendelkező Kelly fivérek családi vállalkozása.
Profil: túszmentés, emberrablási esetek, hírszerzés, és olyan munkák, amelyeket a kormány nem vállal fel…

 

A sorozat harmadik része hamarosan érkezik! Az első jét kötet most egy áráért a tied lehet! Lásd lejjebb az Együtt olcsóbb ajánlatunkat! 

Kivitel: Puha kötés
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Hogyan shoppingoljunk férjet? Hogyan shoppingoljunk férjet?
1.990 Ft 999 Ft
Minden, amit tudni akartál az EX-ről Minden, amit tudni akartál az EX-ről
2.500 Ft
Menny.:db

Együtt olcsóbb!

Összesen: 5.980 Ft
helyett 2.990 Ft
Kedvezmény: 50%

Fülszöveg

 

Eredeti cím The Darkest Hour
Fordította Laskay Ildikó
Oldalszám 304
Megjelenés éve 2015

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


További könyveink a szerzőtől