Könyveink Menü
Az affér helyzete Katt rá a felnagyításhoz

Az affér helyzete

Ár:
3.990 Ft

Az ikonikus párterapeuta és világhíres szerző, Esther Perel a Szeretkezés fogságbancímű nagy sikerű könyve után most a hűtlenség lencséjén keresztül vet provokatív pillantást a párkapcsoltokra. 

Az affér: megfoszthatja a párt a kapcsolatuktól, boldogságuktól, önmaguktól. Mégis, ezt a végtelenül hétköznapi emberi tapasztalatot oly kevéssé értjük meg. És mit teszünk most ezzel az időtálló, univerzálisan tiltott de univerzálisan gyakorlott tabu témával? 

Miért lépnek félre az emberek - még azok is, akik boldog házasságban élnek? Miért tud úgy fájni egy kaland? Amikor azt mondjuk, hűtlenség, pontosan mire is gondolunk? Vajon a házassággal kapcsolatos túlzóan idealista elvárásaink predesztinálnak az árulásra? Létezik olyan, hogy megcsalás-biztos házasság? Lehet egy időben több embert szeretni? Egy affér segíthet egy házasságon? Esther Perel igaz történeteket mélyre ható pszichológiai és kulturális elemzésekkel átszőve tempós és ellenállhatatlan könyvet írt. 

Az elmúlt tíz évben Perel körbe utazta a világot, és sok száz olyan párral dolgozott, akik a hűtlenséggel küszködtek. Az árulás fáj, írja, de gyógyítható. Egy affér út lehet egy új házasságba – ugyanazzal az emberrel. A megfelelő hozzáállással a párok fejlődhetnek és tanulhatnak ezekből a viharos tapasztalatokból, együtt és egyedi szinten is. 

Az affér, mondja, számos dolgot taníthat nekünk a modern kapcsolatokról – mik az elvárásaink, mit gondolunk arról, hogy mit akarunk, és mi az, ami kijár nekünk. Egyedi bepillantást nyújthat abba, hogy a személyiségünk és kultúránk hogyan definiálja a szerelemhez, szenvedélyhez és elköteleződéshez való hozzáállásunkat.  E tiltott kapcsolatok sokoldalú megvilágítása révén Perel őszinte, világosan gondolkodó és szórakoztató felfedezőútra invitálja olvasóit a modern házasság és annak különböző variációinak területére. 

Az affér helyzetet végtelenül intelligens, merész keretet nyújt a szerelem és a vágy intrikáinak megértésére. Ahogy Perel megjegyzi: „A szerelem mocsok – az affér meg még inkább. De egy – páratlan – ablak is az emberi szív rejtelmeibe.” 

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Szeretkezés fogságban Szeretkezés fogságban
3.990 Ft 3.190 Ft
Menny.:db

Fülszöveg

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

További könyveink a szerzőtől