Termékek Menü

ARCHETÍPUSOK

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.990 Ft
Szerző: Caroline Myss
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A New York Times sikerlistás Caroline Myss Archetípusok című könyve szórakoztató stílusban segít Olvasóinak megérteni önmagukat és a hozzájuk közel állókat. 

Menny.:db

Fülszöveg

Tudatosan vagy tudattalanul, mindannyian azonosulunk bizonyos univerzális mítoszokkal és szimbólumokkal, vagyis Archetípusokkal. E könyvében a szerző tíz alap archetípust ír le, így megismerhetjük a Szószóló, a Művész/Alkotó, az Atléta, a Gondoskodó, a Divatdiktátor, a Gondolkodó, a Királynő/Vezető, a Lázadó, a Spirituális Útkereső, a Látó típusait. Segít meghatározni, melyik archetípus jellemez bennünket leginkább, leírja mindegyik archetípus egyedi útját, rejtett erősségeit és lehetséges gyengeségeit. Azáltal, hogy megismerjük saját személyes archetípusunkat, birtokába kerülhetünk annak a képességnek, hogy tudatosan meghatározhatjuk életünket és olyan életet élhetünk, amely teljes mértékben minket tükröz. Myss javaslatokkal is ellát arra nézve, hogy mi módon vállalhatjuk fel a legteljesebben archetípusunkat, eszközöket nyújt, hogy hogyan kerüljük el a szokásos csapdákat és napi gyakorlatokat mutat, melyek révén a típusunk pozitív oldalát erősíthetjük. A tíz alap archetípuson felül 20 al-archetípust is meghatároz könyvében. 

A legnépszerűbb pszichológiai, Myers/Briggs, eneagramm vagy asztrológiai művekhez hasonlóan, amelyek az embereket tipizálják bizonyos rendszerek szerint, az Archetípusok is klasszikusi címre érdemes. 

Eredeti címe Archetypes
Megjelenés éve 2020
A borítót és a mandalákat tervezte Bálint Brigitta @Mandala Design

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!
Írja meg véleményét!

Youtube videók