Könyveink Menü
0
Kapcsolatok asztrológiája Katt rá a felnagyításhoz

Kapcsolatok asztrológiája

Ár:
3.500 Ft

Mindig is érdekelt, hogyan működnek a szerelem, a szex, az összeillőség energiái? Szeretted volna tudni, mitől van az, hogy van akivel azonnal egymásra tudtok hangolódni, másokkal - minden igyekezet ellenére sem megy? 

Az asztrológia energia-alapú megközelítésén keresztül egyszerűen érthetjük meg emocionális, szexuális és kapcsolati elvárásainkat, igényeinket, motivációinkat. Ez a kedvenc megközelítésem, mert bárki számára érthető. Nem kell hinni hozzá a karmában, a reinkarnációban, sőt, sok pszichológiai ismeret sem szükséges hozzá. Mindenfajta nézőpontból írtak már könyveket az asztrológiáról, de Stephen Arroyo. Kapcsolatok asztrológiája című könyve megmutatja az asztrológia univerzális alkalmazhatóságát és gyakorlati hasznát.

Szerző: Stephen Arroyo
ISBN 9789630667449
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Elérhetőség: Rendelhető
Szerezhető hűségpontok: 4
Kivitel: Puha kötés
Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
A horoszkópszintézis módszerei A horoszkópszintézis módszerei
1.200 Ft 960 Ft
Kozmikus szerelem Kozmikus szerelem
4.490 Ft 3.143 Ft
Kapcsolódás Kapcsolódás
3.990 Ft 3.190 Ft
Éves horoszkóp 2018 Éves horoszkóp 2018
3.490 Ft
Menny.:db

Együtt olcsóbb!

Összesen: 7.490 Ft
helyett 4.592 Ft
Kedvezmény: 39%

Fülszöveg

A kapcsolatok asztrológiája rendszerszerű kutatáson alapuló és mély meglátásokat tartalmazó összefoglalása annak, hogy az asztrológián keresztül hogyan érthetjük meg emocionális, szexuális és kapcsolati elvárásainkat, igényeinket, motivációinkat.

Stephen Arroyo, a világ egyik legnépszerűbb asztrológusa e művében az intim kapcsolatok felfedezésének szenteli több mint harmincéves asztrológiai tapasztalatait, és megmutatja, hogy az asztrológia segítségével hogyan láthatunk világosabban egy olyan élményszférában, amelyet gyakran elhomályosít a zavarodottság, önmagunkkal szembeni kétségeink és a társadalom kettős üzenetei. A gyógyító tudományok haladó, innovatív ágaihoz nagymértékben kapcsolódó terminológia használatával Arroyo feltárja, hogy az egyén energiamezője elválaszthatatlanul összekapcsolódik a kozmikus környezet tágabb energiamezőjével. Ez a mély gondolatisággal megírt könyv szerves folytatása Arroyo eddigi műveinek, amelyekben a szerző egy könnyen megközelíthető és gyakorlatias "kozmikus pszichológiát" vázolt fel.

Eredeti cím Energy Factors in Love, Sex & Compatibility
Fordította Ibolya Tamás
Oldalszám 428
Megjelenés éve 2009

További könyveink a szerzőtől

Értékelések

Erről a könyvről még nem érkezett vélemény. Legyen Ön az első!

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő