Könyveink Menü

Forgatókönyv - A forgatókönyvírás alapjai

Ár:
3.990 Ft
3.190 Ft
Kedvezmény: 20%

Syd Field a nemzetközi forgatókönyvírás legelismertebb szakértője, Forgatókönyv című könyve pedig világszerte a forgatókönyvírók, írók bibliája.

Az ötlettől a karakterig, a nyitójelenettől a kész könyvig – Field műve könnyen elsajátítható szabályokat és módszereket kínál kezdő és gyakorló írók számára egyaránt; világos, pontos tételein hollywoodi írónemzedékek nőttek fel. A Forgatókönyv-ből kiderül, miért olyan fontos a forgatókönyv első tíz oldala, hogyan kell megragadni az olvasót már az első oldalon, megtudjuk, miért a szerkezet és a karakter a forgatókönyv tartópillére, és azt is, hogyan adaptáljunk filmre színdarabot, regényt vagy újságcikket. A Forgatókönyv-et – mely most először jelenik meg magyarul – ajánljuk mindenkinek, aki papírra szeretné vetni a fejében forgó filmet.

NEM CSAK FORGATÓKÖNYVÍRÓKNAK!

 

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Ébredj velünk Ébredj velünk
2.990 Ft
Forgatókönyvírók kézikönyve Forgatókönyvírók kézikönyve
3.990 Ft 3.190 Ft
Forgatókönyvírók munkafüzete Forgatókönyvírók munkafüzete
3.990 Ft 3.190 Ft
NEM KAPHATÓ!
Kifutás dátuma:
2018-06-02

Fülszöveg

Értékelések

| 5 / 5 csillag!
2018. 01. 20.
Érdekesen, mindannyiunk által ismert példákon keresztül mutatja be a forgatókönyv írás rejtelmeit. Csak ajánlani tudom, nemcsak azoknak, akik szeretnének forgatókönyveket írni, hanem mindazoknak, akik meg szeretnék érteni, mit is látnak igazából a filmvásznon :)
| 5 / 5 csillag!
2015. 10. 15.
Nagyon jó könyv, bármilyen írónak (újságíró, könyvíró, forgatókönyvíró) de még szerkesztőknek is bátran ajánlom, mert teli van jó tanácsokkal. Ráadásul mindegyik garantáltan kipróbált.

Írja meg véleményétMegjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő


További könyveink a szerzőtől